با سلام به نظر بنده بعنوان يك مادر" مهد كودك و پيش دبستاني آينده برتر(آب) " كه جديدا در محله اختياريه و دولت تاسيس شده به لحاظ مدل آموزشي (High scope) كه يك مدل پرورش خلاقيت هستش و مچنين محيط تميز و بهداشتي و جذاب براي بچه ها و داشتن كادر متخصص و تحصيل كرده توصيه مي كنم و به نظرم بهترين مهد خيابان دولت و اختياريه مي باشد. ساير دلايلم براي انتخاب مهد كودك آينده برتر: قيمت بسيار مناسب نسبت به ساير مهد كودك ها محيط بهداشتي مربيان دلسوز و متخصص غذاي مناسب براي بچه ها زير نظر متخصص تغذيه برخورد بسيار مناسب با والدين و.... تلفن: 22781080-22780747 سايت: www.mahdab.com آدرس: چهارراه پاسداران-خیابان دولت- بين اختياريه جنوبي و ديباجي-فروردین-طاهری-پلاک 1 اينستاگرام : ayandebartar البته اينم بگم كه مهد آينده برتر در اصل يك مركز پرورش خلاقيته و با مهد كودك هاي ديگه از لحاظ روش كاري كاملا متمايزه. آدرس ها رو از سايت مهد برداشتم و اينجا گذاشتم و با توجه به اينكه من خيلي از اين مهد راضي ام يك جورايي دوست دارم اين مطلب رو با ديگر مادران نيز به اشتراك بگذارم موفق باشيد
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مهد کودک مهیار خیابون اختیاریه از هر نظر عالیه.در عین حال که از آموزشها و امکانات به روزی استفاده میکنه مدیریت و کادر مهربون و تحصیل کرده ای داره. برنامه های آموزش والدین و کلاسهای توجیهی مفیدی برگزار میکنه .چندتا مهد کودک قبل از مهیار عوض کردم والان 2 ساله که پسرم به این مهد کودک میره و از نظر آموزش و بهداشت و تمیزی و کیفیت غذا خیالم راحته.مدیریت دلسوز و دقیقی داره که تمام نیازهای یک کودک و والدینش رو از هر جهت در نظر گرفته.
ورود عضویت