شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
پاسخ به مريم خ: عزيزم من ديروز مهد رهگشا رفته بودم تا پسرم رو ثبت نام كنم،موقع ديدن محيط متوجه شدم كه بچه ها إز توالت فرنگي استفاده ميكنند
دوست عزيز منم مشكل تو را داشتم با مديريت صحبت كردم ايشو ن گفت بهز يستي قبلا دستور تعو يض آن رابا توالت إيراني داد ه است. اما در أولين فرصت باز سا زي مي گردد و خو شبختا نه به قول خود عمل. كرد ند و در حال حاضر.بچه ها إز ان. استفا ده مي كنند جائ نگراني نيست.
رهگشا عاليه !!!
من دخترم رو از نوزادي تو تمام مهد كودك هاي منطقه خواجه عبدالله و سيدخندان و جلفا و دبستان گذاشتم ولي هيچ كدوم نتونست انتظارات من رو برآورده كنه و تنها مهدي كه ازش راضي بودم رهگشا بود، از نظربهداشت كه فوق العاده هست و تازه آموزش هايي كه داره با هر جايي كه مقايسه كردم فرق داره و خلاصه من سالهاست كه او نجا ميرم و ازشون از هر نظر راضي هستم
بهترین مهد کودک از نظر من مهد کودک طاووس در خواجه عبداله انصاری است زیرا ضمن صداقت که حلقه گمشده بسیاری از مهد کودک ها است،پیشرفت در آموزشها وپرورش کودکان را تحت نظر دارند وبا برخورد دلنشین و شهریه مناسب به اعتقاد من وبسیاری از خانواده ها نمونه هستند.
ورود عضویت