تیکا مهد قدیمیه واسم درکرده و چون مراجع زیاد دارن بچه رو بچه تو کلاسهاگزاشتن و خاله ها اگر ته وجدانهم باشن قادربه رسیدگی به اون جمعیت نیستن واسههمین موقع نامنویسی هرگز اجازه بازدید از کلاس به کسی نمیدن. من پسرم رو سه سال میزارم مهد دنیای یکتا تو میدون هادی ساعی و هر بار که بخوام چک ش کنم با روی باز بهم اجازه بازدید میدن چوناونجا همه چی مرتبه و مدیرش ترسی از بازدید اولیا نداره. رسیدگیشون هم عالیه
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --شهرری توسط فاطمه رسولی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالی از همه نظر نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --شهرری توسط فاطمه رسولی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --شهرری توسط شقایق رستم زاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --شهرری توسط تارا فخار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پسرای من مهد کودک نارگل میرن، واقعا راضی ام، مدیر مهد رفتار خیلی صمیمی و محترمانه ای با بچه ها و والدین داره نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --شهرری توسط مریم قربانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهد کودک نارگل دارای مدیر مجرب می باشد که این نکته کلیدی این مجموعه می باشد. در زمینه تدریس و آموزش و حتی بازی با کودکان بسیار خوب عمل میکند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --شهرری توسط مریم قربانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --شهرری توسط زهرا فراهانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است باسلام تشکرفراوان از مدیریت فهیم و پرسنل وظیفه شناس مهدکودک نارگل. نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --شهرری توسط زهرا محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
ورود عضویت