مهد کودک مهیار خیابون اختیاریه از هر نظر عالیه.در عین حال که از آموزشها و امکانات به روزی استفاده میکنه مدیریت و کادر مهربون و تحصیل کرده ای داره. برنامه های آموزش والدین و کلاسهای توجیهی مفیدی برگزار میکنه .چندتا مهد کودک قبل از مهیار عوض کردم والان 2 ساله که پسرم به این مهد کودک میره و از نظر آموزش و بهداشت و تمیزی و کیفیت غذا خیالم راحته.مدیریت دلسوز و دقیقی داره که تمام نیازهای یک کودک و والدینش رو از هر جهت در نظر گرفته.
با سلام
به نظر بنده " مهد و پيش دبستاني آينده برتر(آب) " كه جديدا در محله اختياريه و دولت تاسيس شده به لحاظ مدل آموزشي (High scope) كه يك مدل پرورش خلاقيت هستش و مچنين محيط تميز و بهداشتي و جذاب براي بچه ها و داشتن كادر متخصص و تحصيل كرده توصيه مي كنم و به نظرم بهترين مهد خيابان دولت و اختياريه مي باشد.
چهارراه پاسداران-خیابان دولت- بين اختياريه جنوبي و ديباجي-فروردین-طاهری-پلاک
اينستاگرام : ayandebartar
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
با سلام به نظر بنده بعنوان يك مادر" مهد كودك و پيش دبستاني آينده برتر(آب) " كه جديدا در محله اختياريه و دولت تاسيس شده به لحاظ مدل آموزشي (High scope) كه يك مدل پرورش خلاقيت هستش و مچنين محيط تميز و بهداشتي و جذاب براي بچه ها و داشتن كادر متخصص و تحصيل كرده توصيه مي كنم و به نظرم بهترين مهد خيابان دولت و اختياريه مي باشد. ساير دلايلم براي انتخاب مهد كودك آينده برتر: قيمت بسيار مناسب نسبت به ساير مهد كودك ها محيط بهداشتي مربيان دلسوز و متخصص غذاي مناسب براي بچه ها زير نظر متخصص تغذيه برخورد بسيار مناسب با والدين و.... تلفن: 22781080-22780747 سايت: www.mahdab.com آدرس: چهارراه پاسداران-خیابان دولت- بين اختياريه جنوبي و ديباجي-فروردین-طاهری-پلاک 1 اينستاگرام : ayandebartar البته اينم بگم كه مهد آينده برتر در اصل يك مركز پرورش خلاقيته و با مهد كودك هاي ديگه از لحاظ روش كاري كاملا متمايزه. آدرس ها رو از سايت مهد برداشتم و اينجا گذاشتم و با توجه به اينكه من خيلي از اين مهد راضي ام يك جورايي دوست دارم اين مطلب رو با ديگر مادران نيز به اشتراك بگذارم موفق باشيد
ورود عضویت