سلام به همگی لطفاً بهم بگید مهد دنیای آتنا بهتره یا گهواره شادی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
موسسه پرورش فرزندان برتر به عنوان بهترین موسسه خلاقیت محله --میرزای شیرازی-مطهری-بهشتی توسط sisi به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مرکز زیر نظر دکتر مجد اداره میشه دیگه چه تعریفی باید از مهد کرد نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه پرورش فرزندان برتر
برای شناخت مهد کودک دنیای آتنا به این وبلاگ مراجعه نمایید .
http://mahdkudak.blogfa.com
بعد از اینکه من در این محدوده دنبال مهدکودک خوب گشتم و خیلی از مهدکودک ها رو دیدم و با هم مقایسه کردم در انتها از مهد الفبای زندگی خوشم اومد و دخترم رو اونجا ثبت نام کردم . الان حدود یک سال و خورده ای هست که دخترم این مهد میره . فوق العاده راضی هستم و بسیار ممنون از پرسنل زحمتکش این مهد که چنین محیط شاد و راحتی برای بچه ها ایجاد کردن . مهد خیلی تمیز هست با کلی برنامه های آموزشی و تفریحی مختلف ، مربیای خیلی مهربونیم داره .
مجتمع آموزشی بزرگ و مدرن تمدن شیراز آدرس : شیراز شهرک میانرود خیابان ارغوان 16 متری دوم سمت راست تلفن : 38402403 38402405 38408040 38408060 با بیش از دو ده سابقه درخشان دارای رتبه ی (1) شورای رتبه گذاری مهدهای فارس تدریس 2 زبانه شیوه ی آموزش مدرسه زندگی. ثبت نام به صورت سالیانه و از 1 سال قبل انجام می گیرد .
سلام من مامان محمدطاها جون هستم پسر من چون من شاغلم از بعد از 6 ماه مرخصيم رفت مهد اول تو مهد گل سرخ ثبت نامش كردم اونجا واقعا افتضاحه 6 ماه اونجا بود خيلي خيلي اذيت شدم هم من هم پسرم مربياش اصلا مشكل داشتن اخلاقي، روحي، رواني هميشه هم پسرم مريض بود تا اينكه 4 روز پستري شد من هم سريع دنبال يه مهد جديد گشتم همكارام از مهد بانك توسعه صادرات تعريف ميكردن بعد مريضيش بردمش اونجا واقعا عالي بود مربياش همه مهربون و دلسوز پسرم اونجا خيلي خوشحال بود از همه نظر (بهداشتي، نظم، غذا، رفتار مربيا) عالي عالي بود ولي متاسفانه به خاطر اينكه ساعت كاري ادارات عوض شد و پسرم هنوز شيرخوار بود و چون ادارمون عوض شده بود و فاصله زياد بود مجبور شدم بيارمش يه مهد نزديك ادارم ولي فقط مجبور شدم توصيه ميكنم هركي تو طرفاي بهشتي ميرزاي شيرازي ميخواد بچشو بذاره مهد بذاره بانك توسعه صادرات تو خيابون شهداست.
گهواره شادي خيابان جم دخترم خيلي راضي است و مربيان و مدير مهرباني دارد
مهد كودك خوبي در ميرزاي شيرازي نديدم ولي در قائم مقام 2 مهد كودك خوب هست
سلام خسته نباشيد مهد كودك سامان فاكتورهاي مناسب و مديريت خوبي دارد
به نظر من مهد كودك شقايق و سامان فاكتورهاي مناسبي داشت
ورود عضویت