آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --زعفرانیه - محمودیه توسط شبنم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام بهاره جون .اگه میخوای تاتو کار حرفه ای بشی برو آموزشگاه آرایشگری مهستان . خیلی با دقت و با حوصله آموزش میدن ودر ضمن قیمتهاشون هم خیلی مناسبه . من دوره فیروز و میکروپگمنتیشن رو ثبت نام کردم و خیلی خیلی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
تخصصی ترین آموزشگاه هاشور ابرو و بلید ابرو همراه با مدرک معتبر به عنوان بهترین آموزشگاه هاشور ابرو و بلید ابرو محله --زعفرانیه - محمودیه توسط الهام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مهسا جون. من دوره میکرو پگمنتیشن و تاتو متعادل ساز و گریم عروس ثبت نام کردم در آموزشگاه آرایشگری مهستان. خدایشش آموزش هاشون عالییییییه و خیلی با دقت آموزش میدن . خیلی راضیم . دوستم هم دوره کوتاهی و کاربامواد ثبت نام کرده. قیمتهاشون هم خیلی مناسبه. اینم شمارشون . حتما برید اینجا... مدرک شون هم معتبره ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز تخصصی ترین آموزشگاه هاشور ابرو و بلید ابرو همراه با مدرک معتبر
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --زعفرانیه - محمودیه توسط نگار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانوم ها. منم تو آموزشگاه مهستان دوره میکروپگمنتیشن می گذرانم.فوق العاااااااادس. از صفر تا صد همه چیزو آموزش میدن. قیمتهاشون هم مناسبه. خیلی با وجدان هستن و خیلی هم با دقت آموزش میدن .عالییییییییییییه . اینم شمارشون ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹. ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --زعفرانیه - محمودیه توسط شیرین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام بهاره جون .اگه میخوای تاتو کار حرفه ای بشی برو آموزشگاه آرایشگری مهستان . خیلی با دقت و با حوصله آموزش میدن ودر ضمن قیمتهاشون هم خیلی مناسبه . من دوره فیروز و میکروپگمنتیشن رو ثبت نام کردم و خیلی خیلی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --زعفرانیه - محمودیه توسط میترا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام نگار جون ...برو آموزشگاه آرایشگری مهستان خیلی خوب میکرو پگمنتیشن و بلید ابرو آموزش میدن الان هم تو تخفیف هستن برای تابستون ... قیمتهاشون هم خیلی مناسبه. مدرک رسمی هم میدن من هنرجوی میکاپ و تاتو اینجا بودم و الانم دارم دوره ناخن و شنیون میگزرونم و قصد اقامت کانادا رو دارم ... شمارشون رو میزارم ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹. عالی آموزش میدن عااییییییییییییی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
ورود عضویت