آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --کامرانیه - دزاشیب توسط میترا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام نگار جون ...برو آموزشگاه آرایشگری مهستان خیلی خوب میکرو پگمنتیشن و بلید ابرو آموزش میدن الان هم تو تخفیف هستن برای تابستون ... قیمتهاشون هم خیلی مناسبه. مدرک رسمی هم میدن من هنرجوی میکاپ و تاتو اینجا بودم و الانم دارم دوره ناخن و شنیون میگزرونم و قصد اقامت کانادا رو دارم ... شمارشون رو میزارم ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹. عالی آموزش میدن عااییییییییییییی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی بانوی خاص 09198038311 به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری وسالن زیبایی محله --کامرانیه - دزاشیب توسط رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه ارایشگری بانوی خاص بهترین آموزشگاه در تهران است که تمام خدمات هاشور ابرو ،تاتو، میکروپیگمنتیشن را ارائه میدهد.09198038311 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی بانوی خاص 09198038311
ورود عضویت