آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --گیشا-کوی نصر توسط فرناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است حتما برای پاکسازی و ندلینگ برین آمکزشگاه آرایشگری مهستان خیلی خیلی عالیه و قیمتهاشون هم خوبه . من پوستم لک داشت و جای جوش . الان خیلی عالی شده اینم شمارش ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --گیشا-کوی نصر توسط غژال به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها من آموزش خودارایی و پاکسازی پوست و ارایشگری رو تو آموزشگاه آرایشگری مهستان دوره دیدم . عالی بود عالی ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --گیشا-کوی نصر توسط بهار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام سیما جون .یه شماره میدم خودتون تماس بگیرید . ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نیدلینگ و پاکسازی و ابرسانی انجام دادم واقعا عاای بود . هم قیمت و هم خدماتشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --گیشا-کوی نصر توسط سیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان . میخوام نیدلینگ کنم و پاکسازی و آبرسانی پوست . به نظرتون کجا برم که قیمت و خدماتشون خوب باشه؟ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --گیشا-کوی نصر توسط نازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ترمیم ناخن با پلی ژل . کاشت ناخن با پلی ژل . لمینت ناخن پلی ژل جایگزین مناسبی به حای پودر و ژلیش میباشد. لمینت ناخن جایگزین مناسبی به جای کاور با پور و ژلیش میباشد در کاشت پلی ژل و لمینت ناخن دیگر نیازی به سوهان کشی مداوم میست . صدف ناخن اسیب نمیبیند و گوشهای اطراف ناخن ازرده نمیگردد و در نتیجه سوهان کشی کم مباشد و زمان کاشت و ترمیم بسیار بالا ست . در این نوع کاشت ناخنها بسیار طبیعی به نظر میرسند 👇👇👇👇👇 ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
ورود عضویت