متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط میترا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای کم کردن اشتها رفتم مطب ،خیلی راضی بودم البته بهم رژیم غذایی هم دادن تلفن ۲۲۷۱۱۰۶۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط نازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای لاغری رفتم نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط م به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای درمان لغری و راضی بودم و خیلی بهداشتی ۲۲۷۱۱۰۶۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط ت.ك به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من به خاطر اضافه وزنم با طب سوزني به وزن ايده عالم رسيدم ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط رها معتمد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم دکتر رو دوست من معرفی کرد بهم و من رفتم برای لاغری و البته میگرن.ک عالی بودن نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط مهناز رادپور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پدرم رو پیش ایشون بردم برای درمان چاقی و دیابت. 22711065.خوبیش اینه که مشاوره رایگان هم دارن. نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط الهام رمضاني به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من رفتم براي كاهش وزن خيلي عالي بود و هم از نظر وقت نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا) به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط مرحمتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بسیار از این مطب به شماره ۲۲۷۱۱۰۶۵ که مربوط به دکتر قربانی است راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا)
دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا) به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط رضوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من چند سایز به وسیله دستگاه کربوکسی کم کردم وای خیلی خوب بود توصیه میکنم حتما برین نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا)
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط کامبخش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من تونستم در عرض یک ماه ۱۲ کیلو وزن کم کنم ٢٢٧١١٠٦٥ این شماره مطب دکتر قربانیست واقعا کسانیکه نیاز به لاغری دارن حتما استفاده کنن نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
ورود عضویت