متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --الهیه - تجریش توسط یوسف کلانتر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از ۵سال پیش بیمار خانم دکتر هستم وو نتیجه عالی گرفتم اگر میخواین حتما برید پیش ایشون 22711065 نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --الهیه - تجریش توسط رويا نظامى به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من براى كاهش وزن مراجعه كردم ،اشتهام كم شد و خيلى هم سايز كم كردم ،خيلى راصى بودم و پيشنهاد ميكنم كه حتما مراجعه كنيد تلفن مطب ٢٢٧١١٠٦٥ نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
کلینیک طب سوزنی و سنتی دکتر هاله جمالی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و سنتی محله --الهیه - تجریش توسط مونا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خاله من برای لاغری رفتن پیش دکتر جمالی واقعا کارشون حرف نداره برای تخصص های دیگه ای هم که دارن فک کنم همینطور باشه چون همه مشتریا شون راضی بودن از ایشون شمره تماس ۲۲۵۶۰۴۲۷ نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک طب سوزنی و سنتی دکتر هاله جمالی
ورود عضویت