رژیم درمانی مژگان تمری به عنوان بهترین رژیم درمانی محله --شهرک غرب توسط سمانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ۳۰ کیلو طی ۵ ماه کم کردم از دکتر ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز رژیم درمانی مژگان تمری
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا) به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --شهرک غرب توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای کاهش سایز و درمان سلولیت ران به مطب مراجعه کردم ،در طول این سه جلسه اثرش را دارم میبینم و میخوام ادامه بدم چون از بقیه روشهایی که تا حالا انجام دادم داره بهتر اثر میکنه نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا)
دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا) به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --شهرک غرب توسط مهناز احسانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اگه مطب با نظم و ترتیب و کار خوب برای کاهش وزن میخواین حتما به مطب دکتر قربانی سر بزنید شماره مطب ۲۲۷۱۱۰۶۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا)
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --شهرک غرب توسط شیوا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عزیزم . ناخن کار من فوق العادس . از کرج میام فقط به خاطر اون دیزاینهای قشنگی داره و کاشت و ترمیم های فوق العاده ای . قیمتهاش هم عالیه عالیییی . اینم شمارش ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --شهرک غرب توسط ساغر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پلی ژل جایگزین مناسبی به حای پودر و ژلیش میباشد. لمینت ناخن جایگزین مناسبی به جای کاور با پور و ژلیش میباشد در کاشت پلی ژل و لمینت ناخن دیگر نیازی به سوهان کشی مداوم میست . صدف ناخن اسیب نمیبیند و گوشهای اطراف ناخن ازرده نمیگردد و در نتیجه سوهان کشی کم مباشد و زمان کاشت و ترمیم بسیار بالا ست . در این نوع کاشت ناخنها بسیار طبیعی به نظر میرسند اینم شماره آموزشگاه 👇👇👇👇👇 ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
مرکز تخصصی اپیلاسیون به عنوان بهترین اپیلاسیون در بلوار فردوس شرق محله --شهرک غرب توسط شاینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مناسب ترین روش لاغری در ایران با دستگاه فارادیک و ویبراتور جی فایو G5 در غرب تهران در عرض ۸ الی ۱۰ جلسه هر جلسه نیم کیلو وزن را کاهش میدهد تضمینی هزینه پکیج ۱۰ جلسه ای فقط ۳۰۰ هزار تومان پکیج ۸ جلسه ای ۲۵۰ هزار تومان لاغری ۱۰۰درصد درصد تضمینی شماره تماس خانم جلوسی مناسب ترین روش لاغری در ایران با دستگاه فارادیک و ویبراتور جی فایو G5 در غرب تهران در عرض ۸ الی ۱۰ جلسه هر جلسه نیم کیلو وزن را کاهش میدهد تضمینی هزینه پکیج ۱۰ جلسه ای فقط ۳۰۰ هزار تومان پکیج ۸ جلسه ای ۲۵۰ هزار تومان لاغری ۱۰۰ درصد تضمینی شماره تماس ۰۹۱۹۱۴۵۵۵۷۴ نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی اپیلاسیون
لاغری و زیبایی ایده آل به عنوان بهترین مرکز لاغری محله --شهرک غرب توسط سالار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به خاطر لاغری زیاد خانواده نامزدم خیلی اذیتم میکردن و به جواب خواستگاری من جواب مثبت نمیدادن. خیلی ناامید بودم صاحبکارم ایده آل رل بمن معرفی کرد و بعد ۶ ماه درمان با ایده آل باجعبه شیرینی و کارت عروسی رفتم پیششون و دعوتشون کردم. رسیدن به عشق زندگیم را مدیون خانم دکتر کاظمی و تیمشون هستم. خدا خیرشون بده نمایش مشخصات و آدرس مرکز لاغری و زیبایی ایده آل
رژیم درمانی مژگان تمری به عنوان بهترین رژیم درمانی محله --شهرک غرب توسط سمیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اولین رژیم آسون و راحتی هست که گرفتم در مدت ۲ هفته ۳ کیلو کم شدم خیلی خوبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز رژیم درمانی مژگان تمری
رژیم درمانی مژگان تمری به عنوان بهترین رژیم درمانی محله --شهرک غرب توسط محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من در مدت شش ماه ۴۰ کیلو کم کردم و باید بگم که به بهترین سایز خودم رسیدم و خیلی هم خوشحالم نمایش مشخصات و آدرس مرکز رژیم درمانی مژگان تمری
رژیم درمانی مژگان تمری به عنوان بهترین رژیم درمانی محله --شهرک غرب توسط Arsalan به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من رژیم ورزشی رو از دکتر تمری گرفتم طی یک ماه ۶ کیلو وزن کم کردم خوبه بدون گرسنگی نتیجه عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز رژیم درمانی مژگان تمری
ورود عضویت