من آرادشگاه جمشید واقع در ظلع غربی چهارراه سرو میرم ولی در این منطقه آرایشگاههای خوب مردانه بسیارند.
من آرايشگاه پرشيا واقع درپاساژ كسري طبقه همكف(ضلع شمال شرق ميدان كاج)ميرم واقعا تواين منطقه كارش عاليه چون چندجارو امتحان كردم ولي ازاينجاخيلي راضيم
این آرایشگاه قدیمی ترین آرایشگاه این محل است
و هر پرشیا دیگر غیر از پاساژ کسری تازه تاسیس می باشند
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --سعادت آباد توسط نیلوفر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا بهترین رنگ کارو داره خیلی کارش خوبه من خیلی راصیم ازشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --سعادت آباد توسط بهاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مهشید جون .... اگه میخوای حرفه ای بشید حتما برید آموزشگاه آرابشگری مهستان . من دوره میکاپ عروس و شنیون و رنگ و لایت و کوتاهی گذروندم همه چی خیلیییی خوب بود. اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن آرایشگاه شاهرخ به عنوان بهترین سالن آرایشگاه مردانه محله --سعادت آباد توسط پدرام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من چند وقت پیش رفتم رفتم ارایشگاه شاهرخ خیلی کارشون عالی بود و کات هاشونو خیلی عالیه پیشنهاد میکنم حتما پیششون برید. 44845439 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن آرایشگاه شاهرخ
خانه داماد تهران بهترین انتخاب برای دامادهایی است که بدنبال آرایشگاه تخصصی داماد در سعادت آباد هستند
www.damadbarber.com
09123019243
من به آرایشگاه های زیادی در تهران رفتم اما به نظرم آرایشگاه مردانه سان از همشون یه سرو گردن بالاتره. مشتری های با کلاسی هم داره. از وبسایتشم میتونین ببینین چه جای خوبی داره
سایت آرایشگاه مردانه سان
آرایشگاه مردانه نیوفیس از آرایشگاه های خوب داماد تهرانه من برای مراسم عروسیمون رفتم پیششون توشعبه سعادت آباد ، بلوار دریا ، مطهری شمالی ولی متاسفانه اصلا مشتری عادی قبول نمیکنند و فقط کار داماد انجام میدن
سالن زیبایی نقش و نگار به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --سعادت آباد توسط رزالین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به نظر من ظرافت کاریشون خیلی خوبه و دقت خوبی دارن و یه چیزی که برای من خیلی مهم بود این بود که خیلی زیاد به نظر مشتری اهمیت میدن.ممنون از مدیریت خوبشون. نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی نقش و نگار
سالن زیبایی رزگل به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --سعادت آباد توسط منصوره قاسمیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است میکاپ وبراشینگ در این سالن مورد پسند من و خواهرم(معصومه)هست.براشینگی که انجام میدن خیلی ماندگاری داره نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی رزگل
گروه صنعتی سهند تبریز به عنوان بهترین دستگاه بسته بندی محله --سعادت آباد توسط naser به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه صنعتی سهند تبریز
به نظر من آقا بهمن بهترین آرایشگر محدوده سعادت آباد و شهرک هستش که نزدیک 17 ساله توی این منطقه فعالیت داره. ایشون قبلا در آرایشگاه زمرد مشغول بود و چندماهی هم از این محل رفته بود ولی اخیرا برگشته و در آرایشگاه رخ در علامه جنوبی مشغول شده
ورود عضویت