آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان به عنوان بهترین آموزش و آرایش محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط مینا شاه بیگ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من با انجام کار کاشت مژه در این سالن راضی بودم .بسیار تمیز و با دقت انجام شد مرسی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه سالن زیبایی آرایش بانوان محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط همراه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا کراتین کارشون خیلی خوبه خیلی عالیه موردشون بینطیره نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
سالن زیبایی مهتا تخفیف ویژه رنگ و مش تا آخر شهریور به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط رحيمي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من براي ٣ باره كه ميرم سالن مهتا كار پوستشون عالي من خيلي پوستم تغيير مرده عمرخودم متوجه ميشم هم اطرافيان ميكن 👍🏼😍 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا تخفیف ویژه رنگ و مش تا آخر شهریور
سالن زیبایی یلدا آرام به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط سارا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است يلدا جون از كاراي مژه هاتون بزاريد لطفأ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام
آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان به عنوان بهترین آموزش و آرایش محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط مریم طوافی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام . نحوه ثبت نام و شهریه و ساعات کارآموزی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان
بهترین آرایشگاه مردانه آرایشگاه عرشیاست
آرایشگرش آقای مهدی کریمی پور خیلی حرفه ای کار میکنه. دقیقا همون مدلی که تو ژورنال هست براتون اصلاح میکنه
آدرسش هم خیابان ولیعصر ابتدای خیابان تقدیری آرایشگاه عرشیا
سلام.به کمک خدا آرایشکاه مخصوص کودک و نوجوان داریم تاسیس می کنیم .اگه تمایل دارید که فرزندان شما در محیطی سالم موهایشان کوتاه شود به مراجعه کنید.مشکل خیلی از والدین در موقع ارایش کودکان گریه کردن و ترس کودکان است که چون این ارایشگاه محیطی شاد و کودکانه دارد و وسلیل آرایشی مخصوص کودکان است این ترس کمتر می شود.در پایان ارایش هدیه ای نیز به کودک ونو جوان شما اهدا میشود. با تشکر ارایشگاه کودک ونوجوان فلکه دوم صادقیه قبلا از حضور تماس بگیرید09395261136
Behtarin arayeshgahe inja be bazare aksare pesara Arayeshgahe VIP va Vcut hastan ke Vcut tooo Blv sazman barnamas
استادان بزرگ به نامهای رضا و قاسم (فکر کنم فامیلشون ساقدوشی باشد).
با نظر آقای حیدری کاملا موافقم.چون من خودم بچه گیشا هستم ولی 4 سال است که مشتری این آرایشگاه هستم.
ورود عضویت