آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط کوروش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد مثل همیشه بیست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط زهره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من گروه رقص آذری اوتلار رو قبلا شنیده بودم. خیلی دنبال کلاساش بودم تو تهران. واقعا گروه حرفه ای و خوبی هستن. به دوستان پیشنهاد میدم دوره هاشونو شرکت کنین نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
با سلام خدمت دوستان عزیزم. باشگاه اران جهت کلاسهای رقص خود در شیفت صبح و بعد از ظهر از کلیه عزیزان دعوت به عمل میاورد
تلفن های تماس: 77893205- 09335166561
با سلام به بانوان عزیز منطقه شرق تهران. باشگاه اران با سالها سابقه در زمینه انواع رقصهای ایرانی و خارجی به روش مدرن در محیطی شاد و بسیار جذاب منتظر شما هنرجویان عزیز میباشد. هم زمان کلاسهای ورزشی مختلفی با هدف تناسب اندام و بالابردن روحیه شما عزیزان در باشگاه برقرار میباشد. کلاسهای صبح ما در این مرکز از تخفیف ویژه برخوردار شده. امیدواریم بتونیم در کنار شما عزیزان زمان شاد و خوبی رو همراه با اموزشهای مورد نیاز شما سپری کنیم . تلفن تماس : 77893205 - 09335166561
سلام دوستای گلم. یک خبر براتون دارم. به زودی آزاده جون کلاس رقص ترکی و برای صبح تشکیل میدن. منتظر خبرای جدید از این مربی با ذوق باشین.
اطلاعات این کلاس و از این شماره تلفن میتونین دریافت کنین 09335166561
سلام و روز بخیر میگم به همه دوستای گلم. آزاده جون کلاس سه جلسه ای رقص باباکرم و از هفته دیگه تو باشگاه آران برگذار میکنه. بهتون توصیه میکنم که کلاس و از دست ندین. به هر حال سه جلسه وقت زیادی از کسی نمیگیره اما بعد از این سه جلسه شما کاملا با این رقص و یادگرفتین و ارزش داره که براش وقت بذارین. برای اطلاعات بیشتر با این شماره ها تماس بگیرین. 77893205- 09335166561
سلام به همه خانومای گل . کلاس زومبا برای عزیزایی که تا عصر سر کار هستن در منطقه نارمک ساعت 6.5 تا 7.5 داخل باشگاه آران به کلاسهای آزاده جون اضافه شده.
میتونین از این کلاس ورزشی بسیار شاد استفاده کنین و در کنار بدست اوردن تناسب اندام یک ساعت کلاسی شاد رو بعد از یک روز کار خسته کننده تجربه کنین.
شماره تماس ایناست: 09335166561 - 77893205
سلام من برای لاغری به باشگاه آران مراجعه کردم. هم برنامه بدن سازی گرفتم هم از لاغری موضعی استفاده کردم. خیلی از این پک لاغری راضیم. توصیه میکنم شما
هم از این پکیج استفاده کنین. این باشگاه تو نارمک هست و تلفنش هم این هست 77893205
سلام خدمت همه د وستان
من از منطقه تهران سر خیلی اتفاقی بوسیله یکی از دوستان به باشگاه آران راه پیدا کردم. اون زمان خیلی اتفاقی و در حد کنجکاوی نگاهی به کلاسهای رقص این باشگاه
انداختم ولی خیلی سریع با دیدن یک اجرای کوتاه بوسیله یکی از بچه های اونجا جذب این کلاسا شدم. با اینکه مسیرم خیلی دور بود ولی زمانهایی رو ازاد کردم و به
صورت جلسه ای تو کلاسا شرکت کردم. الان از اینکه تو این کلاسا شرکت کر دم خیلی خوشحالم چون هم جنبه نرمش و ورزش داره هم ادم هنری و یاد میگیره
این کلاسا رو به شما دوستان هم توصیه میکنم. اسم باشگاه آران هست و شمارش هم اینه 77220054
با سلام خدمت همه عزیزان. یکی از خدمات باشگاه آران رو میخواستم خدمتتون معرفی کنم که شاید کمتر جایی با این موضوع مواجه شده باشین و اونهم لاغری موضعی هست.
اکثر خانمها به خاطر فرم زندگیهای فعلی با این مشکل مواجه هستن که ازچاقی ناحیه ای رنج میبرن. خصوصا در نواحی شکم و ران که کلا فرم بدن رو بهم میزنه. این باشگاه به
مدت 12 سال هست که تو این قسمت کارهای خیلی خوبی انجام د اده و با تنها یک دوره مراجعه برای لاغری موضعی قابل مشاهده هست کما اینکه قیمتها نسبت به عملهای جراحی
خیلی خیلی پایینرو مشکلاتی که به واسطه عمل عارض شخص میشه در این شکل از لاغری وجود نداره . توصیه میکنم حتما برای حذف سلولیتهای ناحیه ای بدنتون این باشگاه رو
امتحان کنین. تلفن 77893205
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت