سلام
من باشگاه تکنیک برتر (بانوان)گیشا رو امتحان کردم و توصیه میکنم پولتون و وقتتون رو دور نریزید فقط اسم در کرده و فقط پولکین و دنبال شاگرد خصوصی هستن و تو باشگاه هیچ کاری به کارتون ندارن و براشون مهم نیست که حتی حرکتهای مهم و حساس رو با دستگاه اشتباه انجام بدید که البته شنیدم مربیای خصوصیشونم چنگی به دل نمیزنن . و می خوام خانه ورزش را امتحان کنم .
با تشکر
مینا جان بهت توصیه میکنم باشگاه خانه ورزش رو با مربیگری زهرا ایزدپناه امتحان کن هیچ جا دیگه نمیری نه پولی اند نه بهت اجازه میده حرکت رو اشتباه بری.
باسلام میخواستم بدونم خانه ورزش ادرس دقیقش کجاست ؟
و ایا فیتنس خانم ها را هم آموزش میدن یا نه؟
رسیدگیشون و نظارتشون تو باشگاه چجوریه؟
مربیا اگه برنامه هم بخوایم بهمون میدن یا نه؟
ممنون ازتون
سلام ادرسش خ17 فکر کنم پلاکش 56 باشه انتهای کوجه تابلو.
اتفاقا کلاس فیتنس خیلی حرفه ای 5ساله دارند که همشون عضله ای و 6pak هستند.
من 4ساله میرم خانه ورزش که هیچ جا مربی حرفه ای مثل زهرا پیدا نکردم و واقعا راضی ام.
با نظر شما موافقم که تکنیک برتر خیلی بی خوده
با شما که خانه ورزش مربی و شاگردهای حرفه ای داره موافقم دستگاهاش خوب نیست ولی مربی خوش استیل و با سوادی داره.thanks
نمیدونم چی بگم ولی من الان سه ساله تکنیک برتر میرم هم خصوصی هم عادی خیلی خوب بوده 15 کیلو از وزنم کم شده مربیمم خیلی عالیه . من که خیلی راضیم.الان دوباره دوره جدید دارم ثبت نام میکنم.
سلام، من باشگاه تکنیک برتر رو امتحان کردم، رفتارشون بسیار بد، مربی ها زورشون می یاد جواب بچه ها رو بدن، بسیار غیر حرفه ای عمل می کنند، اونجا فقط با شاگرد خصوصی ها خوب برخورد می شه، اما در مورد برنامه اش هم اصلا راضی نبودم، منم می خوام برگردم خانه ورزش.
آخه اینا چیه میگید شماها گیشا یه محله بومیه که 2تا دونه مهدکودک داره 3تا باشگاه داره یه دبیرستان یه پاساژ خرید چرا دنبال بهترینها هستید همش همیناس که میبینید .این که میگید تو باشگاهاشون مربیای حرفه ای تو سانس خانم ها دارن که من قبول ندارم پون اساسا سواد بدنسازی تو خانمهای ایرانی کمه مگر تعداد کمی که گیر شماها نیومده این 2تا باشگاه هم فقط مبتدی ها می تونن ازش تعریف کنن!!!
در مورد اسپنینگ تکنیک برتر کسی تجربه یا اطلاعاتی داره؟ خوبه یا نه؟ از لحاظ لاغری چقدر جوابگو هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
من با نظر بچه ها که می گن مربی خانه ورزش زهرا حرفه ای موافقم چون مربی های زیادی رو دیدم که فرق عضله با چربی رو نمیدونن واز ویژگیهای یه مربی خوب اول ساختن بدن خودشه که مشخص میشه علمشو داره این پسرا همش ادعااند تقصیرم ندارند چون فکراشون همه خرابه و من من زیاد میکنن و تو بدنسازی با وجود این همه هورمون مردانه باز سراغ دارو میرن بعد تا ما اینجا از مربیمون تعریف میکنیم بدونه این که اطلاعی داشته باشن توهین میکنن.
من هم چند ساله میرم خانه ورزش کاش یه کم فضا بیشتر بود ودستگاها جدیدتر من وخیلی از قدیمیها فقط وفقط به خاطر خانم زهرا میریم که مربی اصلی و ارشد اونجاست.من کلاس فیتنس میرم چند ماهه هم تغذیه از خانم زهرا میگیرم خیلی عالی شدم.
من با نظر این اقا پسر کاملا مخالفم اینا فکر میکنند علم ورزش فقط مال اینهاست اگه ازشون دارو و مکمل رو بگیری هیچی واسه تمرین کردن ندارند حتی مبتدی هاشون هم از روز اول دارو مصرف میکنند بعد میگن شما حالیتون نیست .بد نیست بدونید چندتن از ورزشکاران بزرگ جون خودشونو از دست دادن و اگه الان بدن آرنولد رو هم یه سرچی بزنی میفهمی اینها همه از عوارض مصرف دارو است .به نظرم مربی حرفه ای 2 تا ویژگی داره اول اینکه خودش فیتنس باشه و عضله ای دوم اینکه بتونه شاگردهای مثل خودش درست کنه من این دو تا ویژگی رو در زهرا وشاگردهاش دیدم..
چه قدر جالبه که من فکر میکردم شاید اشتباهه منه که انقد به نظرم تکنیک برتر جای بی مصرفیه ولی الان خیلی خوشحالم میبینم خیلی ها همین نظرو دارن.. حیفه که اسمه محیط ورزشی روش باشه چون غیر از یه خانومی که اسمش عسل بود (فکر میکنم) و یه کم توجه می کرد به شاگردا بقیه مربی ها نمی فهمیدن ورزش چی هستش
سلام .من 3 سال خانه ورزش با زهرا کار کردم ...مربی خوبیه اما من خیلی تغیر نکردم ....اما به نسبت هزینه مکان جالبی نیست.من خیلی از دوستام تو باشگاههای دیگه نتیجه بهتریم گرفتن
با سلام ،اینکه دارید در مورد باشگاه و مربیان گیشا بحث میکنید خیلی خوبه حداقل انتخاب و مقایسه خوبی میکنیم.
من خودم فوق لیسانس تربیت بدبی هستم خیلی باشگاهای مختلف رو رفتم و امتحان کردم و از مربیانش سوال کردم ولی متاسفانه الفبای ورزش رو هم بلد نبودن الان حدود 1 ساله خانه ورزش می رم از نزدیک تعداد بالای شاگردها رو توی باشگاه دیدم فکر میکنم خصوصی تو باشگاه ندارن ولی با همه عمومی ها مثل خصوصی برخورد میکنن با شگاههای دیگه فقط با خصوصی کار میکنن ،فکر میکنم برای نتیجه گیری فقط باشگاه و مربی نیست مربی میتونه راهنمای خوبی باشه ولی 50% رعایت تمرین و تغذیه است که با خودمونه وتلاش و پشتکار ، که در کنار باشگاه و مربی میتونه ما رو به هدفمون نزدیک کنه.
ولی در کل من از مربی ام راضی ام انتظار من از مربی فقط راهنمایی درسته ،خیلی از شاگردهای دیگه رو هم تو باشگاه دیدم که خیلی جدی کار میکنند و خوب هستند.
اینکه میگید ما چند ساله با فلان مربی کار کردیم نتیجه گرفتیم یا نگرفتیم به خیلی از عوامل مربوطه همه رو گردن باشگاه نندازیم.
من بعد از خوندن کامنتهای بچه ها 3 ماه پیش دوست داشتم خودم از نزدیک این باشگاها رو ببینم و نظرات شاگردها رو بشنوم واقعا همه باشگاها اصرار داشتند که من خصوصی کار کنم ولی برای من ماهی 400 _500 خیلی زیاددددددددددده
یه سری هم باشگاه خانه ورزش زدم با شاگردها حرف زدم همه از برنامه ها راضی بودن و بدناشون عالی بود وبعد با سرمربی شون زهرا حرف زدم چون من عروسیم بود کلی به حرفام گوش داد بعد گفت بیا اول تست ورزشی بده بعد بر اساس اون تغذیه و تمرین فشرده بهم داد الان تو این 3 دوره از هیکلم اضی ام .............به امید بهتر شدن
من الان دو ساله دارم باشگاه تکنیک برتر میرم . خیلی هم راضی هستم. هم محیطش بهتره و هم اینکه دستگاه های مجهزتری داره. چند ماهه که دارم اسپینینگ کار میکنم. خیلی شاد و دلچسبه. میتونید خودتون بیاید و از نزدیک ببینید. عکسای باشگاهش هم روی سایتش هست پیشنهاد میکنم به جای خوندن مطالب حتما یک سر برید و از نزدیک ببینید.
من چند سال خانه ورزش می رفتم واز برنامه زهرا تا حدودی راضی بودم ولی هزینه ثبت نام اصلا با امکانات باشگاه هماهنگ نیست دستگاهها قدیمی و فضا کم.
ولی تو بدنسازی استعداد بدن و جدی گرفتن تمرین و تغذیه درست هست که تعیین کننده نتیجه دلخواه شماست
سلام من تا چند وقت پیش میرفتم خانه ورزش. ولی دستگاه ها و محیطش اصلا خوب نبود. بطور اتفاقی به پیشنهاد دوستم با هم رفتیم تکنیک برتر واقعا عالی بود. هم محیطش خیلی خوب بود. هم دستگاه ها و امکاناتش بروز و جدید بود. من که خیلی راضی هستم. اتفاقا بر خلاف نظر بقیه رفتار پرسنل و مربیانش که با من خوب بود
آدرس باشگاه تکنیک برتر کجاست؟ من خیلی تعریفشو شنیدم. میگن مربی های خیلی خوبی داره و کلاس های متنوعی هم برگزار میکنه. چون شعبه اش ویژه بانوانه خیلی خوبه. کلا هر موقع روز که بخوایم میتونیم بریم.
من واقعا بعد از خواندن کامنت ها به صحت اونها اعتماد نکردم و از نزدیک هر دو اشگاه رو بررسی کردم از نظر ظاهری تکنیک جدید بود ولی گویا خانه ورزش هم از سال جدید تمام دستگاهها رو قصد داشت عوض کنند
از نظر مربی اصلیشون هم هیکل خودش هم شاگردها و هم اطلاعات قابل مقایسه نبود و من بیشتر خانه ورزش رو پسندیدم شما هم از نزدیک مقایسه کنید
چقدر نطرررررر
منم بعد از خوندن نظرات رفتم از نزدیک باشگاه و مربیها رو دیدم
در کل میگم از جو و اخلاق مربی اصلی خانه ورزش خیلی خوشم امد باشگاه رو هم کلی درست کرده بودن گفتن که سیستم سرمایش و گرمایش و تهویه رو کلا عوض کردن در کل من از همه چیزش خوشم امد و تقریبا از هر کی هم سوال کردم گفتن برنامه های خانم ایزدپناه عالیه ایشالا که ما هم خوش هیکل بشیم
واییییییییی چقدر نظر
من بعد از خوندن نظرات رفتم و از نزدیک هر سه باشگاه و مربی ها رو دیدم
راستش از جو و محیط و مربی اصلی خانه ورزش همون خانم ایزدپناه خیلی خوشم امد
سیستم گرمایش و سرما و تهویه شون هم تازه عوض شده بود و عالی بود
من که خوشحال از باشگاه برگشتم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
دوستای عزیزی که میخوان هم از لاغری و تناسب اندام بهره مند بشن هم در کنارش هنری و یاد بگیرن، از طرفی یا شاغل هستن یا روزهای پرکاری دارن میتونن از باشگاه آران استفاده کنن که هم مختص خانمهای عزیز هست هم از 9 صبح تا 9 شب به شما عزیزان کلاسهای رقص و تناسب اندام مختلفی رو ارائه میده. برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرین. تلفنهای تماس : 77893205- 09335166561
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --گیشا-کوی نصر توسط nilooooofar به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است گروه اوتلار با سابقه چند ده سالشون بهترین دوره های آموزشی رقص آذری رو دارن... شماره تماسشون هم اینه 09190396643 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
من باشگاه خانه ورزش با مربی گری خانم ایزدپناه انتخاب کردم عالی من که راضی ام سیستم تهویه و گرمایش و سرماش هم عالیییی شده
با سلام
من سالن ورزشی معجون در گیشا رو امتحان کردم. خیلی محیط خوب و دوستانه ای دارند. همه ورزشهای بدون دستگاه مثل رقص، و یوگا و ایروبیک ، و حتی اموزش تانکو و سالسا به زوج های جوان و خدمات دیگه دارند. شمارش 09016804008
به نظر من بهترین باشگاه توی این منطقه باشگاه تکنیک برتره. هم یک شعبه مخصوص بانوان داره و هم چند تا شعبه مخصوص آقایان. بنابراین اصلا نیازی نیست ساعت خاصی بری باشگاه. هر وقت که بخوای بری میتونی برنامتو تنظیم کنی و خیلی راحت تمرین کنی. تعطیلی هم نداره. http://tbgym.com
من حدود ده سال است در خانه ورزش ورزش مى كنم.بعلت مديريت خوب كليه أفراد مشغول به كار بسيار مهربان مثل يك خانواده ميباشند.
سلام روز همگی به خیر- اگر کسی دنبال طراحیهای رقص فوق العاده زیبا مطابق متد روز هست با این شماره تماس بگیره- این طراحیها خاص بانوان و رقصهای عروس داماد هست
09335166561
سلام روز همگی به خیر
یک آموزش زیبا و موثر از زومبا میخواین با این تلفن تماس بگیرین.
سلام من برای لاغری به باشگاه آران مراجعه کردم. هم برنامه بدن سازی گرفتم هم از لاغری موضعی استفاده کردم. خیلی از این پک لاغری راضیم. توصیه میکنم شما
هم از این پکیج استفاده کنین. این باشگاه تو نارمک هست و تلفنش هم این هست 77893205
سلام خدمت همه د وستان
من از منطقه تهران سر خیلی اتفاقی بوسیله یکی از دوستان به باشگاه آران راه پیدا کردم. اون زمان خیلی اتفاقی و در حد کنجکاوی نگاهی به کلاسهای رقص این باشگاه
انداختم ولی خیلی سریع با دیدن یک اجرای کوتاه بوسیله یکی از بچه های اونجا جذب این کلاسا شدم. با اینکه مسیرم خیلی دور بود ولی زمانهایی رو ازاد کردم و به
صورت جلسه ای تو کلاسا شرکت کردم. الان از اینکه تو این کلاسا شرکت کر دم خیلی خوشحالم چون هم جنبه نرمش و ورزش داره هم ادم هنری و یاد میگیره
این کلاسا رو به شما دوستان هم توصیه میکنم. اسم باشگاه آران هست و شمارش هم اینه 77220054
ورود عضویت