آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --قیطریه - شریعتی توسط کوروش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد مثل همیشه بیست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --قیطریه - شریعتی توسط نازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من گروه رقص آذری اوتلار رو قبلا شنیده بودم. خیلی دنبال کلاساش بودم تو تهران. واقعا گروه حرفه ای و خوبی هستن. به دوستان پیشنهاد میدم دوره هاشونو شرکت کنین نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
سلام به همه خانومای گل . کلاس زومبا برای عزیزایی که تا عصر سر کار هستن در منطقه نارمک ساعت 6.5 تا 7.5 داخل باشگاه آران به کلاسهای آزاده جون اضافه شده.
میتونین از این کلاس ورزشی بسیار شاد استفاده کنین و در کنار بدست اوردن تناسب اندام یک ساعت کلاسی شاد رو بعد از یک روز کار خسته کننده تجربه کنین.
شماره تماس ایناست: 09335166561 - 77893205
سلام روز همگی به خیر- اگر کسی دنبال طراحیهای رقص فوق العاده زیبا مطابق متد روز هست با این شماره تماس بگیره- این طراحیها خاص بانوان و رقصهای عروس داماد هست
09335166561
سلام به همه گلا. یک خبر جدید دارم. آزاده جون اموزش رقص سنتی و زومبا رو تو باشگاهش شروع کرده اونم چه کلاسی. هم شاده هم بسیار حرکات زیباست
از من میشنوین از دست ندین تلفن و دوباره بهتون میگم 77893205
باشگاه ایشون تو شرق خاص بانوانه و سالهای زیادی هست که داره حرکات دست اول رقص رو ارائه میده
سلام خدمت همه د وستان
من از منطقه تهران سر خیلی اتفاقی بوسیله یکی از دوستان به باشگاه آران راه پیدا کردم. اون زمان خیلی اتفاقی و در حد کنجکاوی نگاهی به کلاسهای رقص این باشگاه
انداختم ولی خیلی سریع با دیدن یک اجرای کوتاه بوسیله یکی از بچه های اونجا جذب این کلاسا شدم. با اینکه مسیرم خیلی دور بود ولی زمانهایی رو ازاد کردم و به
صورت جلسه ای تو کلاسا شرکت کردم. الان از اینکه تو این کلاسا شرکت کر دم خیلی خوشحالم چون هم جنبه نرمش و ورزش داره هم ادم هنری و یاد میگیره
این کلاسا رو به شما دوستان هم توصیه میکنم. اسم باشگاه آران هست و شمارش هم اینه 77220054
کانون اسکیت به عنوان بهترین آموزش اسکیت به صورت خصوصی و گروهی محله --قیطریه - شریعتی توسط آرمان کلا زری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون اسکیت
کانون اسکیت به عنوان بهترین آموزش اسکیت به صورت خصوصی و گروهی محله --قیطریه - شریعتی توسط حسن محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون اسکیت
آموزش خصوصی کاراته کُنترلی w.k.f
بویژه بر اساس سَبکِ شوتوکان
برای همه ی افراد- ۷ ساله به بالا- در منزل هُنرجویان- استانهای تهران و البرز (کرج)
برای تمرین بر روی نرمشها، کششها، کیهونها (تکنیکها)، کاتاها (فُرمهای رسمی) و کومیته (مُبارزه ی کاراته کُنترلی و امتیازی)، فقط از لحاظ تمرینات بدنی و به عنوان یک ورزش
برای حفظ امنیت، سلامتی، کاهش وزن، تناسب اندام، بالا بردن اعتماد بنفس، استفاده از مزایای قهرمانی آن در مسابقات جهت تخفیف شهریه دانشگاهها، یادگیری یک ورزش با جاذبه های هنری، بدون تحمل صرف وقت و هزینه و دوری از خطرات جهت ایاب و ذهاب به باشگاههای ورزشی و ...)
با اعطای مدرک رسمی کمربند (درجه) در سبک شوتوکان برای هنرجویانی که زیر نظر مربیان دیگر سبک شوتوکان فعالیت ندارند؛ پس از موفقیت در آزمونهای مربوطه
مُربی: امیر حسین البرز
مُربی رسمی درجه یک ملی کاراته- دارای مدرک کمربند مشکی دان ۵ کاراته سبک شوتوکان، دان ۴ سبک شیتوریو و داور درجه ممتاز ملی کومیته و درجه ملی ja کاتا از فدراسیون کاراته ایران-صاحب عناوین مختلف قهرمانی کاتا در سبکهای کاراته کُنترلی w.k.f
میزان شهریه ثابت و مقطوع هر جلسه ی آموزش خصوصی کاراته ۷۵ دقیقه ای در منزل هنرجویان استانهای تهران و البرز (کرج): ۴۰۰۰۰ تومان (چهل هزار تومان)
یادآوری 1: شهریه ی هر دوره ی چهار هفته ای آموزش خصوصی کاراته، در جلسه ی اول همان دوره بطور کامل پیش دریافت میگردد.
یادآوری 2: پرداخت هزینه ی صدور مدارک درجات به عهده ی هنرجویان است.
یادآوری 3: تهیه و هزینه ی خرید لباس کاراته، کمربند، کتابها، فیلمهای آموزشی و ... به عهده ی هنرجویان میباشد.
شماره تماس (هَمراه): ۰۹۳۵۳۳۷۶۷۵۰
وبلاگ آموزش خصوصی کاراته کُنترلی: http://karateforsport.blogfa.com
وبلاگ اجرای موسیقی الکترونیکی dj و آموزش خصوصی نوازندگی اُرگ: http://djshayon.blogfa.com
Behtarin bashgahe varzeshi in mantagheghe chize.. chiiiiiiz.. nemigam ke shologh nashe:))
ورود عضویت