دوستای عزیزم سلام. باشگاه آران از امروز تا شب یلدا جهت کلیه کلاسهای خودش یک تخفیف 20 درصدی اعلام کرده. میتونین با تماس تلفنی به باشگاه از ساعت و نام دوره ها اطلاع کسب کنین. فرصت و از دست ندین. پیشاپیش یلداتون مبارک
تلفنهای تماس : 77893205 - 77220054 - 09335166561
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --الهیه - تجریش توسط کوروش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد مثل همیشه بیست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
عزیزانی که مشکل چربی شکم و پهلو دارن فقط با یک تماس و مشاوره با باشگاه آران میتونن به چند روش درصدد رفع مشکلشون باشن. کافیه با ما تماس بگیرین تا با بهترین زمان و روشهای ممکنه بهتون کمک کنیم.
تلفنهای تماس ما : 77893205 - 09335166561
باشگاه آران جهت کلاسهای ذیل هنرجو میپذیرد:
1- trx
2- cx
3- کیک بوکسینگ و دفاع شخصی
4- لاغری موضعی
5- فیتنس و بدنسازی
7- زومبا مادر و کودک
8- ورزش و بازی کودکان
تلفن تماس: 77893205- 09335166561
خانومای عزیز روزتون بخیر. اگه دوست دارین در کنار ورزش و بدنسازی از آموزشهای رقص که با متد روز و بسیار مفرح در یک محیط صمیمی بگذار میشه برخوردار بشین ٰ ازتون دعوت میکنم با باشگاه رقص آران تماس بگیرین
تلفنهای تماس ما: 09335166561- 77893205
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --الهیه - تجریش توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من گروه رقص آذری اوتلار رو قبلا شنیده بودم. خیلی دنبال کلاساش بودم تو تهران. واقعا گروه حرفه ای و خوبی هستن. به دوستان پیشنهاد میدم دوره هاشونو شرکت کنین نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --الهیه - تجریش توسط شایان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است رقصی که به ما یاد دادین رو تموم مهمونامون پسندیدن. خیلی خوب شد. ممنون ازتون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
سلام دوستای گلم. یک خبر براتون دارم. به زودی آزاده جون کلاس رقص ترکی و برای صبح تشکیل میدن. منتظر خبرای جدید از این مربی با ذوق باشین.
اطلاعات این کلاس و از این شماره تلفن میتونین دریافت کنین 09335166561
سلام و روز بخیر میگم به همه دوستای گلم. آزاده جون کلاس سه جلسه ای رقص باباکرم و از هفته دیگه تو باشگاه آران برگذار میکنه. بهتون توصیه میکنم که کلاس و از دست ندین. به هر حال سه جلسه وقت زیادی از کسی نمیگیره اما بعد از این سه جلسه شما کاملا با این رقص و یادگرفتین و ارزش داره که براش وقت بذارین. برای اطلاعات بیشتر با این شماره ها تماس بگیرین. 77893205- 09335166561
سلام روز همگی به خیر- اگر کسی دنبال طراحیهای رقص فوق العاده زیبا مطابق متد روز هست با این شماره تماس بگیره- این طراحیها خاص بانوان و رقصهای عروس داماد هست
09335166561
ورود عضویت