سالن زیبایی در یوسف آباد 09035019091 به عنوان بهترین سالن زیبایی در یوسف آباد محله --یوسف آباد توسط سهیلا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من رفتم سالن ام واقعا اموزش میگاب مینا جون عالی بود قیمت مناسب نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی در یوسف آباد 09035019091
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --یوسف آباد توسط ریحانه ه ه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آقای صدقی کلاسای بسیار پرانرژی و شادی دارند...ممنوم ازشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --یوسف آباد توسط طه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزش رقص آذری رو فقط از پیش گروه اوتلار پیشنهاد میدم... عاااالین نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --یوسف آباد توسط نداااا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مربیان این گروه ( گروه اوتلار) به رقص لزگی مسلطن و اموزششون هم طبق برنامه و پله پله هست. خیلی راحت میشه یاد گرفت با این گروه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
سلام و شب بخير
من خيلي از باشگاه هاي يوسف اباد رفتم ولي واقعا هيچ كدام از باشگاه مثل باشگاه افق نبوده كاملا كادر مجرب و تحصيل كرده در زمينه تربيت بدني دارند
كاملا اصولي و پزشكي كار ميكنند من اسيب زانو و كمر داشتم و ورزش برام خيلي مشكل بود با كمك مربي عزيزم سميرا جون كه دكتراي فيزيولوژي ورزشي دارند هم به وزن دلخواهم رسيدم و هم اينكه درد زانو و كمرم كاملا رفع شد. واقعا ازشون تشكر ميكنم
به نظر من بهترين باشگاه در يوسف اباد باشگاه افق در خيابان ششم يوسف اباد پلاك 2 هست البته شايد دستگاه هاي مجهز نداشته باشد ولي تمام كادرش مجرب و تحصيلات تربيت بدني دارند مثلا مديرش و مربيش كه خانم اذران هستن دكتراي فيزيولوژي ورزشي دارند و بسيار علمي كار ميكنند و تمام شاگردها به نتيجه دلخواه ميرسند يعني كيفيت كاري اين باشگاه بسيار بالاست و محيط بسيار سالمي دارد.
واقعا ازشون ممنونم
سلام دوستای گلم آزاده جون برای دوره های زیر داره تو باشگاه آران ثبت نام میکنه . سریعتر اقدام کنین که تعداد محدودی و میتونن نامنویسی کنن 1- رقص باله 2- لاغری موضعی با دستگاه 3- کلاس رقص هیپ هاپ تلفن : 77893205 موبایل : 09335166561
باشگاه رقص آران( تهران پارس و نارمک) به عنوان بهترین باشگاه ورزشی و رقص محله --یوسف آباد توسط کتایون به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستای عزیز من از کار باشگاه اران و مربی خوبش خیلی راضیم به شما هم توصیه میکنم از امکاناتش ا ستفاده کنین ضرر نمی کنین نمایش مشخصات و آدرس مرکز باشگاه رقص آران( تهران پارس و نارمک)
سلام دوستای عزیز. آزاده جون نامنویسی ترم جدید کلاسای رقصش و شروع کرده. رقصای ایرانی عربی هیپ هاپ ترکی اسپانیش و زومبا. البته تو باشگاه آران که خاص بانوان هست ما کلاسهای بدن سازی و لاغری موضعی هم داریم. ولی رقص یک چیز دیگه است. هم روحیتون شاد میشه هم یک هنری و یاد گرفتین که علاوه بر فرم دهی و لاغری بدن براتون جذابیت هم داره. از من میشنوین سریعتر اقدام کنین که بتونین از تخفیفات هم برخوردار بشین. تلفن : 77893205 همراه : 09335166561
سلام دوستای گلم. یک خبر براتون دارم. به زودی آزاده جون کلاس رقص ترکی و برای صبح تشکیل میدن. منتظر خبرای جدید از این مربی با ذوق باشین.
اطلاعات این کلاس و از این شماره تلفن میتونین دریافت کنین 09335166561
ورود عضویت