به نظر من باشگاه رایا تو یوسف اباد خیلی خوبه هم محیطی صمیمی داره هم مربیان دلسوز و کار بلد داره راستی مربیان ایروبیکش هم عالی مخصوصا افسانه جون روزهای صبح زوج
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی در یوسف آباد 09035019091 به عنوان بهترین سالن زیبایی در یوسف آباد محله --یوسف آباد توسط سهیلا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من رفتم سالن ام واقعا اموزش میگاب مینا جون عالی بود قیمت مناسب نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی در یوسف آباد 09035019091
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --یوسف آباد توسط ریحانه ه ه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آقای صدقی کلاسای بسیار پرانرژی و شادی دارند...ممنوم ازشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --یوسف آباد توسط طه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزش رقص آذری رو فقط از پیش گروه اوتلار پیشنهاد میدم... عاااالین نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --یوسف آباد توسط نداااا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مربیان این گروه ( گروه اوتلار) به رقص لزگی مسلطن و اموزششون هم طبق برنامه و پله پله هست. خیلی راحت میشه یاد گرفت با این گروه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
سلام و شب بخير
من خيلي از باشگاه هاي يوسف اباد رفتم ولي واقعا هيچ كدام از باشگاه مثل باشگاه افق نبوده كاملا كادر مجرب و تحصيل كرده در زمينه تربيت بدني دارند
كاملا اصولي و پزشكي كار ميكنند من اسيب زانو و كمر داشتم و ورزش برام خيلي مشكل بود با كمك مربي عزيزم سميرا جون كه دكتراي فيزيولوژي ورزشي دارند هم به وزن دلخواهم رسيدم و هم اينكه درد زانو و كمرم كاملا رفع شد. واقعا ازشون تشكر ميكنم
به نظر من بهترين باشگاه در يوسف اباد باشگاه افق در خيابان ششم يوسف اباد پلاك 2 هست البته شايد دستگاه هاي مجهز نداشته باشد ولي تمام كادرش مجرب و تحصيلات تربيت بدني دارند مثلا مديرش و مربيش كه خانم اذران هستن دكتراي فيزيولوژي ورزشي دارند و بسيار علمي كار ميكنند و تمام شاگردها به نتيجه دلخواه ميرسند يعني كيفيت كاري اين باشگاه بسيار بالاست و محيط بسيار سالمي دارد.
واقعا ازشون ممنونم
سلام دوستای گلم آزاده جون برای دوره های زیر داره تو باشگاه آران ثبت نام میکنه . سریعتر اقدام کنین که تعداد محدودی و میتونن نامنویسی کنن 1- رقص باله 2- لاغری موضعی با دستگاه 3- کلاس رقص هیپ هاپ تلفن : 77893205 موبایل : 09335166561
باشگاه رقص آران( تهران پارس و نارمک) به عنوان بهترین باشگاه ورزشی و رقص محله --یوسف آباد توسط کتایون به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستای عزیز من از کار باشگاه اران و مربی خوبش خیلی راضیم به شما هم توصیه میکنم از امکاناتش ا ستفاده کنین ضرر نمی کنین نمایش مشخصات و آدرس مرکز باشگاه رقص آران( تهران پارس و نارمک)
سلام دوستای عزیز. آزاده جون نامنویسی ترم جدید کلاسای رقصش و شروع کرده. رقصای ایرانی عربی هیپ هاپ ترکی اسپانیش و زومبا. البته تو باشگاه آران که خاص بانوان هست ما کلاسهای بدن سازی و لاغری موضعی هم داریم. ولی رقص یک چیز دیگه است. هم روحیتون شاد میشه هم یک هنری و یاد گرفتین که علاوه بر فرم دهی و لاغری بدن براتون جذابیت هم داره. از من میشنوین سریعتر اقدام کنین که بتونین از تخفیفات هم برخوردار بشین. تلفن : 77893205 همراه : 09335166561
سلام دوستای گلم. یک خبر براتون دارم. به زودی آزاده جون کلاس رقص ترکی و برای صبح تشکیل میدن. منتظر خبرای جدید از این مربی با ذوق باشین.
اطلاعات این کلاس و از این شماره تلفن میتونین دریافت کنین 09335166561
ورود عضویت