سلام به همه دوستان. آزاده عزیز به مدت ده روز یک آفر خیلی عالی برای کلاسهای رقص گذاشته که از شنبه این هفته قابل اجرا هست
کلاسهای رقص در گلبرگ شرقی نزدیک اتوبان باقری برگذار میشه. برای کلاسهای هشت جلسه 40 درصد تخفیف گذاشته که میتونین طی این ده روز نامنویسی و انجام بدین و حتی کمی
دیرتر شروع کنین. کلاسها هم متنوع هست و هم با فنون جدید اموزشی مطابقت داره. شماره های تماس اینهاست؟ 77893205- 09335166561- 77900890
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی آوا به عنوان بهترین اموزش رقص محله --سهروردی - آپادانا توسط شیرین محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس رقص مادر و کودک نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی آوا
باشگاه آران با مدیریت خانم آزاده سید جعفری با بیش از 18 سال سابقه در زمینه ورزشهای سالنی و رقص بانوان از شما دعوت میکند تا از سالن جدید و کلاسها دیدن فرمایید. باشگاه آران مخصوص بانوان و به صورت تمام وقت در خدمت شما عزیزان میباشد. تلفن تماس : 09335166561 - 77893205
باشگاه آران و به چند علت بهتون پیشنهاد میکنم. اول اینکه خاص بانوان هست. دوم اینکه تمام روزهای هفته رو تا ساعت 9 شب پوشش میده. سوم اینکه هم ورزشی هست هم هنری یعنی در کنار ورزشای سالنی میتونین از کلاسای رقصش که خیلی شاد و به روز هست هم استفاده کنین. چهارم اینکه روبه روی مترو و پایانه بی آر تی هست و راحت میتونین خودتون و به اینجا برسونین. برای اطلاعات تکمیلی باهامون تماس بگیرین . تلفن : 777893205 - 09335166561
سلام دوستای گلم آزاده جون برای دوره های زیر داره تو باشگاه آران ثبت نام میکنه . سریعتر اقدام کنین که تعداد محدودی و میتونن نامنویسی کنن 1- رقص باله 2- لاغری موضعی با دستگاه 3- کلاس رقص هیپ هاپ تلفن : 77893205 موبایل : 09335166561
سلام دوستای گلم. یک خبر براتون دارم. به زودی آزاده جون کلاس رقص ترکی و برای صبح تشکیل میدن. منتظر خبرای جدید از این مربی با ذوق باشین.
اطلاعات این کلاس و از این شماره تلفن میتونین دریافت کنین 09335166561
سلام من از خدمات باشگاه آران استفاده کردم و خیلی راضی هستم. هم چاق شده بودم هم بدنم خیلی خشک بود. از کلاسای رقص برای نرم شدن بدنم استفاده کردم که دیدم روی
لاغری هم اثر گذاشته. هم زمان از ماساژ لاغری موضعی که استفاده کردم سرعت لاغر شدنم خیلی بالا رفت و بدنم هم زمان شروع به فرم گرفتن کرد. ضمنا رقصایی که
ازاده جون بهمون اموزش میدن خیلی قشنگه. توصیه میکنم استفاده کنین. 77893205
ورود عضویت