آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط ترنم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام لاله جون.برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. دوستم اینجا دوره کوتاهی و رنگ و لایت آموزش دیده و خیلی خوب یاد گرفته من خودم دوره میکاپ و شنیون و ناخن ثبت نام کردم .آموزشهاشون عالییییییییه . اینم شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران به عنوان بهترین مرکز کراتینه مو در شرق تهران محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان، چند وقت بود از وزوزی بودن موهام رنج می بردم تا اینکه با الناز دوستم در این رابطه صحبت می کردم.. الناز هم تعرف کرد همین مشکل رو داشت و برای رفع این مشکل به مرکز کراتینه مراجعه کرد از کارش راضی بود منم با توصیه دوستم الناز رفتم اونجا کراتینه موهامو انجام دادم و واقعا هم راضی بودم پیشنهاد می کنم شما هم برین .. شمارشون رو براتون می ذارم 09127254634 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران
پارافین تراپی واسه ناخن هم داره
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت