سالن زیبایی قصرماه ، تخفیف ویژه ولنتاین برای کلیه خدمات به عنوان بهترین سالن زیبایی، کاشت ناخن، رنگ و لایت محله --افسریه-قصر فیروزه توسط سيما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من براي عقدم رفتم سالن قصرماه خيلي راضي بودم از همين جا ازشون تشكر ميكنم شب خوب وبياد ماندني داشتم شماره سالن ٠٢١٤٤٢٠٢٧٩٥ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی قصرماه ، تخفیف ویژه ولنتاین برای کلیه خدمات
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --افسریه-قصر فیروزه توسط بیتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سلام من ساکن ستارخان بودم قبل از ازدواجم. سطح کار و متد کار توی اون محله ها با خانی آباد خیلی فرق داره , همسرم از تو همین سایت با توجه به تعاریفی که دوستان عزیز از آموزشگاه ستایش برتر کرده بودند به بنده پیشنهاد داد که سالن ستایش برتر را یکبار تجربه کنم. چون معتقد بود که خانمها بی دلیل از جایی ویا از چیزی تعریف نمی کنند من دفعه اول برای کاشت ناخن به این سالن مراجعه کردم کار بسیار خوب , حوصله ودقت بسیار عالی ناخن کارشون منو جذب سالنشون کرد که بعد از تعاریف رنگ ومششون که شنیدم و حضوری مشاهده کردم کار رنگ و مش رو هم اونجا انجام میدم که الان دیگه مشتری پر وپا قرصشون شدم و همه کارامو از اپیلاسیون تا میکاپ و شینیون وی آی پی رو از این سالن خدمات میگیرم جاداره که همین جا از سر کار خانم علی جانی مدیر محترم وموفق سالن تقدیر و تشکر کنم که منه مشکل پسند همیشه راضیم از کارتون و آرزوی موفقیت براتون دارم.
شماره تلفن سالن رو برای عزیزان میزارم تا مثل من از بهترین ها خدمات بگیرن 55519657-55538461
09357759407 خانم علی جانی
من تازگیا برای عروسی یکی از دختر خاله هام رفتم به ی اریشگاه تو تهران افسریه ک خیلی خوشگل شده بودم که قیمتش خیلی مناسب بودخواستم به شما هم پیشنهاد بدم به شمارهی۰۲۱-۳۳۸۲۵۲۳۳۳میتونید برای گرفتن ادرس دقیق و دیدن عروس و مدل هاشون با شماره ی بالا تماس بگرید بعضی از قیمتاشو براتون میزارم عروس۱۰۰۰۰۰۰تومان ارایش سر و صورت۱۲۰۰۰۰تومان ارایشvip۱۷۰۰۰۰تومان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت