آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --چالهرز توسط شیوا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مرجان جون.برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. دوستم اینجا دوره کوتاهی و رنگ و لایت آموزش دیده و خیلی خوب یاد گرفته من خودم دوره میکاپ و شنیون و ناخن ثبت نام کردم .آموزشهاشون عالییییییییه . اینم شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --چالهرز توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
مرکز رنگ و مش مادر به عنوان بهترین رنگ و مش محله --چالهرز توسط mamane.mahsa به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین رنگ و مش کار تو کل تهران به نظرم سالن مادر هستشْ، عالیه کار رنگشون ،نسبت به سالن های اطراف هم قیمت خوبی داره ، هم خدماتشون کیفیتش عالیه پیشنهاد می کنم حتما تشریف ببرید پیششون 22612517 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز رنگ و مش مادر
سالن زیبایی مادر به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --چالهرز توسط shadii به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای عروسیم رفتم سالن مادر، کارشون عالی بود واقعا من راضی بودم، هم میکاپ و هم مدل موهام همه چیش تک بود. دقیقا همون چیزی بود که میخواستم پیشنهاد می کنم اگه دنبال یه سالن برای عروسی هستین، پیشنهاد میکنم حتما نمونه کارهای عروس سالن مدار رو ببینید مطمئنم که انتخابتون سالن مادر خواهد بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مادر
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --چالهرز توسط ساغر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است چند وقت پیش عروسیدختر داییم بود سالن اندو رفتم موهای من تا زیر شونمه رنگشم عسلی بود که حدود چهارسانتی از ریشه درومده بود من هایلات می خواستم اول برام رنگ ریشه گذاشت همون رنگ عسلی که موهام یک دست بشه بعدش برام با فویل هایلایت دراورد بعدشم سشوار کشید با اصلاح ابرو و رنگ ابرو همش با هم گرفت 250 تومن موقع حساب کردن شد من 300 تومن حاضر کرده بودم بهش بدم چون خدایی خیلی برام وقت و کار کرد و چند تا کار باهم برام با این قیمت انجام داد واقعا شاخ دراورده بودم وقتی رفتم عروسی همه ازم پرسیدن که کدوم آرایشگاه رفتم حالا تازه فقط خودمو گفتم مامانم مونده مامانم موهای فوق العاده زبری داره و تقریبا 80 درصد موهاش سفیده یعنی یکدست دراوردن اون موها کار هر آرایشگردی نیست اونم بدون دکلره البته مامانم موهاش از قبل دکلره داشت منتها ریشه ها خیلی درومده بود به قدری که برای اون رنگی که مورد دلخواهش بود باید دوباره دکلره میشد ولی مامانم نمی خواست دوباره هزینه ی دکلره بده برا همین یه رنگ روشن خوب دربیاره رو شینیون خیلی خوب خودشو نشون داد خیلی کارش خوب بود دلم نیومد از ارایشگردی که انقدر کارشو خوب بلده ولی معروف نیست نداره تعریف نکنم خدایی نه فقط خودم همه ی فامیل منو مامانمو دیدن تعریف کردن نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --چالهرز توسط سوگل به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان عزیز من عروس عروس سرای اندو بودم واقعا کارشون عالی بود گریمورم هم هانیه م هم الهه و مینا جون بود منکارشون معجزه میکنه به خدا من وقتی وارد سالن عروسیم شدم همه ی مهمونا از تعجب دهنشون باز مونده بود من کناره صورتم یه ماه گرفتگی بزرگ دارم جوری منو گریم کرده بود که حتی یه زره هم ازش ملوم نبود همیشه دعاش میکنم همیشه نگرانی من این بود نکنه پوشیده نشه این لک با دستای مهربونش که به ادم ارامش میداد با بهترین مواد خیال منو راحت کرد خدا عمر با عزت بهش بده سالنم واقعا رسیدگیشون عالی بود عروس تو درجه اول براشون مطرح که این واقعا مهمه برای عروس با اون همه استرس خلاصه به شما پیشنهاد میکنم حتما برید سالن اندو اونم حتما حتما حتم ا کاراشو ببینید عاشقش میشین کاری رنگ و لایتشون روی موهام عالی شد نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --چالهرز توسط قاسم زاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یه ارایشگری هست من میشناسم دوساله پیششون میرم برا رنگ موهام و لایت و کراتین موهام و پاکسازی و کارای دیگه اول اینکه تمام موادشون اصل هستش بر ا رنگ تمام مواد خارجی و مارکای خوب برا میکاپ هم همینطور خودم میدونم کلی مواد اصل خودشون وارد کردن فوق العاده وجدان کاری دارن و فوق العاده مهربون کارای میکاپشون هم دیدم خیلی خوبهههه ارایشگاه فعلیشون تو ی هروی وفامنش شمارشون 26322050 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --چالهرز توسط قاسمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوستان میکاپ ارتیست سالن آندو مینا تو ی میدون هروی عالی اگر میکاپ و شینیون عالی میخواین برین پیش ایشون امکان نداره که پشیمان بشید چون مطابق سلیقه مشتری کار انجام میدن 26322050 شماره خود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --چالهرز توسط زیور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی دنبال آرایشگاه خوب بودم هفته پیش رفتم سالن آندو و با خانم امیری صحبت کردم به نظرم تو کار گریم خیلی حرفه ای و خوبه چون همون موقع اریشش داشت که گذاشت نگاه کنم احتمالا باهاشون قرارداد می بندم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --چالهرز توسط پریسا همدانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کار رنگشون چطوره کسی تاحالا اینجار کار رنگ مو انجرم داده نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت