بهترین آرایشگاه برای کارایی غیر از آرایش عروس، یامور توی خیابان طالقانی هست. کار ابرو و رنگ عالی و قیمت ها مناسب اند.
برای کاشت ناخن و تاتو حتما برید پیش خانم ایزدی کارش حرف نداره . من خیلی وقته که مشتر دایمش هستم . 09354780954 قیمتهاش هم خیلی عالیه .
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
عروس سرا و سالن زیبایی تخصصی بانو حمیرا به عنوان بهترین عروس سرا و سالن زیبایی تخصصی محله --شهرک ولیعصر توسط فائزه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من عروس سالن بانو حمیرا بودم از کارشون خیلی راضی بودم کارشون خیلی عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی تخصصی بانو حمیرا
من المیرا هستم ساکن جنت آبادم به نظر من بهترین آرایشگاه در جنوب تهران سالن ستایش برتره با مدیریت سرکار خانم علی جانی من از طریق همین سایت با ستایش برتر آشنا شدم وبرای اپیلاسیون بهشون مراجعه کردم واقعا باید بگم که کارشون خیلی تمیز وبهداشتی و عالیه اینو یگران هم تایید میکنن مادرم رو هم برای کار هاشور ابرو بهشون معرفی کردم کارشون بدونه درد و خیلی تمیزه درسته که مسافت منزل ما تا ستایش برتر یکم زیاده ولی تمیزی محیط وکار عالیشون می ارزه که مشتریشون بشیم ممنون دابی که پل ارتباطی بین خوب ها وبهترین ها شدی من و مادر وخواهرام الان یکی از مشتری های دائمشون شدیم اینم تلفن سالن 55519657-55538461 09357759407 سرکار خانم علی جانی مدرس گریم سینمایی و مدیر وموسس ستایش برتر
راستی میتونین نمونه کاراشونو تو اینستاگرام دنبال کنین
setayeshbartar
کار کراتین و رنگ و لایت کوپ اکستنشن مژه وفرمژه دایمی
خانم حسین زاده
خیلی خیلی عالی و بدون نقصه چندساله مشتریشون هستم واقعا خیلی راضیم
به هر کسی معرفی کردم راضی بوده
شمارشون 09121974720
سالن شفق طلایی
من که برای اکثر کارام میرم پیش خانم حسین زاده سالن شفق طلایی
کارشون خیلی خوبه
مخصوصا اکستنشن مژه هاشور ابرو لب وچشم
مکاب وشینیونشون و کوپشون حرف نداره
من برای این کارا محله جای دیگه ای ه جز خانم حسین زاده برم
به همه هم توصیه میکنم شمارشون 09121974720
ارزش این همه راه رو داره
سالن زیبایی بانو ایرانی به عنوان بهترین آرایشگاه و سالن زیبایی بانوان محله --شهرک ولیعصر توسط محبوبه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی بانو ایرانی
به نطر من یکی از بهترین آرایشگاههای زنانه در شهرک ولیعصر سالن آرایش یاقوته هم کارش خوبه هم ارزون می گیره آدرسشم خیابان شهید سلمانی بعد از چهار راه آقا باباییانه شمارشم 66290391 هستش
سالن زیبایی بانو ایرانی به عنوان بهترین آرایشگاه و سالن زیبایی بانوان محله --شهرک ولیعصر توسط علی موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی بانو ایرانی
آرایشگاه آفرینا در خیابان شریعتی
سلام ، باوجوداینکه ازجنس مخالفم و ورود دراین مکانها و نظرها ممنوع است ولی یکی از حرکتهای خیلی خوب و شایسته در جهت هرچه بهتر ارتقاء سطح کمی و کیفی و مهمترین آن مشتری مداری و داشتن روحیه و اخلاق خوب در مقابل مشتریست و احسن به باعث و بانی این حرکت قشنگ ، به این میگن یه تبلیغات سالم و خوب در جهت بالابردن سلامت جامعه -دست مریضاد
ورود عضویت