آرایشگاه لاله که توی خلیجه چند تا کار عروس ازش دیدم واقعا محشره کارش حرف نداره آدرسشو کسی داره بذاره لطفاً.
سلام مینا جون در مورد ارایشگاه لاله باید بگم که اره کارش خوبه . ادرس دقیقش رو ندارم ولی فکر کنم کوچه بغل کارواش 777 هستش . در ضمن من تاتو کار هستم تو اکباتان قبلا بودم تو تهرانسر هم بودم حالا اومدم خلیج تاتو صورت وبدن .این هم شماره ام هستش :09354780954
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --خلیج-کوی سینا توسط بیتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سلام بهترین آریشگاه لاله است و واقعا کارش خوبه
سالن عروس :خیابان اصلی خلیج سرکوچه صفرزاده آریشگاه عروس دریا
ورود عضویت