سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان به عنوان بهترین آموزشگاه محله --شهرک غرب توسط شیرین رحمانیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دوسال پیش آموزش اکستنشن مو در این مجموعه داشتم و الان بسیار درآمدم خوبه و از مدیریت خوب و دلسوزانه این مجموعه تشکر میکنم. میخوام لاین رنگ و کراتین رو هم آموزش ببینم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
منم دنبال یه آرایشگاه آرایشگری می گردم که آموزش کوتاهی مو داشته باشن اگر کسی جای خوب و معتبری رو میشناسه ممنون میشم معرفی کنه
اکستنشن مو فرهمند به عنوان بهترین سولار بانوان محله --شهرک غرب توسط سارا شهیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و خواهرم سالهاست اکستنشن موهامون رو سالن خانم فرهمند انجام میدم و مشتریان زیادی رو براشون معرفی کردیم چون واقعا تعریفی هستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز اکستنشن مو فرهمند
اکستنشن مو فرهمند به عنوان بهترین سولار بانوان محله --شهرک غرب توسط فهیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خودم آرایشگر هستم .اکستنشن فقط خانم فرهمند و بس نمایش مشخصات و آدرس مرکز اکستنشن مو فرهمند
اکستنشن مو فرهمند به عنوان بهترین سولار بانوان محله --شهرک غرب توسط م.شهرامی کیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من حدود ۱۵ سال است که مشتری اکستنشن مو در این مرکز هستم .خانم فرهمند یکی از بهترین و ماهرترین اکستنشنکاران و یکی از مدرسین با سابقه هستند .ممنونم ازشون که در این مدت اصلا مشکلی برای موهام پیش نیمده. نمایش مشخصات و آدرس مرکز اکستنشن مو فرهمند
سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان به عنوان بهترین آموزشگاه محله --شهرک غرب توسط مهدیس تاجدار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خدا خیرتون بده از تمام آموزشهایی که دیدم راضی هستم و الان درآمد خوبی دارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان
سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان به عنوان بهترین آموزشگاه محله --شهرک غرب توسط حنانه موسویان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است وای که چقدر این آموزشگاه خوب و درست آموزش میدن واقعا از دل و جون مایه میزارن .پولی که میگیرن حلالشون باشه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان
سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان به عنوان بهترین آموزشگاه محله --شهرک غرب توسط گیلدا محرابی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من حدود ۱۵ سال پیش در این آموزشگاه دوره دیدم و الان در شهر مشهد بهترین خدمات رو در سالن خودم ارائه نیدم . ممنون از مدیریت مجموعه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان
سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان به عنوان بهترین آموزشگاه محله --شهرک غرب توسط م. حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من در این آموزشگاه کراتینه و مراقبت مو رو آموزش دیدم واقعا دلسوزانه آموزش میدن.از مدیریت مجموعه نهایت رضایت رو دارم . نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان
سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان به عنوان بهترین آموزشگاه محله --شهرک غرب توسط Zahra moradyan به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است man bara solar va nakhonam miram kheili alieeeee نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن و آموزشگاه آرایشگری رخ پردازان
ورود عضویت