عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط شیرین پورعلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزش کاشت ناخن صفر تا صد نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سولاریوم شیرین به عنوان بهترین سولاریوم بانوان محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط مقدم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا بهترین رنگدهی رو دستگاه تون داره ممنون از پذیرایی صمیمانه شما نمایش مشخصات و آدرس مرکز سولاریوم شیرین
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط ترنم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام لاله جون.برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. دوستم اینجا دوره کوتاهی و رنگ و لایت آموزش دیده و خیلی خوب یاد گرفته من خودم دوره میکاپ و شنیون و ناخن ثبت نام کردم .آموزشهاشون عالییییییییه . اینم شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط لیلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلااااام . ممنونم از راهنماییت عزیزم .. آموزشگاه آرایشگری مهستان برای ترم جدیدش داره پیش ثبت نام انجام میده اونم با قیمتهای واقعا مناسب .... محیطش چقدر خوبه. خداییش چقدر با دقت آموزش میدن ..... من سه تا دوره نوشتم برای بعد از عید ...شمارشون اینه حتما برید ثبت نام کنید . ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
آموزشگاه آرایشگری کلبه آرزو با مدیریت خانم قهرمانی به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری غرب تهران محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم قهرمانی آموزشاشون فوق العادست خیلی با ریزه کاری و با دقت توضیح میدن و من برای آموزش تاتو و رنگ و مش رفتم پیششون واقعا برام کم نزاشتن و همه چی و با قیمت مناسب به من آموزش دادن پیشنهاد میکنم اگه شما هم دنبال هنری هستید حتما با خانم قهرمانی تجربه کنید شماره تماسشون 09121203716و44041356 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه آرایشگری کلبه آرزو با مدیریت خانم قهرمانی
سالن زیبایی اسطوره زیبایی به عنوان بهترین سالن زیبایی ستارخان محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط مینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای آموزش کاشت ناخن به این مرکز مراجعه کردم...هم قیمت شون و هم کار خیلی خوبی که انجام میدن من و مشتری یه همیشگی شون کرد نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی اسطوره زیبایی
سالن زیبایی اسطوره زیبایی به عنوان بهترین سالن زیبایی ستارخان محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط مهرناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است محیط سالم.کار بلدی و خوش رویی باعث میشه من به این سالن نمره ی 20 بدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی اسطوره زیبایی
بهترين آرايشگاه زنانه سراي زيبايي عروس است من 13 سال پيش در اين آرايشگاه عروس شدم و هنوزم با ديدن عكسهام عروس شدم همشون عالين مخصوصا فريده خانم گل مديريتشم كه حرف نداره همشون با اعتقادن و با ايمان محيطي سالم و دوست داشتني
ورود عضویت