سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط واله به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا بهترینه خیلی کارشون خوبه من جدا از کارشون اخلاقشونم دوست دارم خیلی به مشتری احترام میزارن نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام.من تجربه هم اموزش ئو هم خدمات گرفتن از اکادمی تاترو داشتم خیلی هم از محیط و هم از پرسنل حرفه ایشون راضی بودم مخصوصا خاطره صفاوردی که کار میکروبلیدینگ و تتوش حرف نداره واقعااااااااااااااا.
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط مردانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا هاشور ابرو میزنه خیلی خوبخ کترش عالی کاملا قرینه و خوشرنگ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط انسیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کاشت مژه سالن مهتا خیلی خوبه کارش عالی خیلی نژه هدم خوب موند نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط ندیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا خیلی کارش خوبه کارش عالی کاشت ناخنش انقدر خوبه که عاشق کارش میشین طراحیشون عالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط کوثری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا پدیکورش در حد بمب انقدر خو به که من براب بار دوم وقت گرفتم برم انجام بدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کاشت ناخن سارن مهتا خیلب خوبها خیلی تنیز و با دقت و طراحیشونم خوبه خدایی قیمتاسم مناسبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط شقایق به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خط لب زدم خیلی راصی هستم خیای خوب و خوشرنگ سد مرسی مرسی مرسب نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط سیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام پرستو جان. اگه میخوای واقعا تاتو و میکرو پگمنتیشن یاد بگیری. و یه تاتو کار حرفه ای بشی با قیمت مناسب ،حتما برو آموزشگاه آرایشگری مهستان . هم قیمتهاشون مناسبه و هم مدرک شون معتبره و م اخلاقشون عالیه. و خیلی هم با دقت آموزش میدن . خیلیییییییییییی عالیه. اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
ورود عضویت