سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --مرتضوی - مالک اشتر توسط اصلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است هاشور سالن مهتا عجب هاشوریه من خواهر سوهرم رفت زد نمن وقت گرفتم بزنم خیلی کارش خوبه خیلب نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
عروس سرا و سالن زیبایی آنیلا به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --مرتضوی - مالک اشتر توسط نسرین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اگه کوپ خوب و کوتاهی تمیز میخواین به سالن آنیلا سر بزنید کارشون عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی آنیلا
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --مرتضوی - مالک اشتر توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
سالن زیبایی اسطوره زیبایی به عنوان بهترین سالن زیبایی ستارخان محله --مرتضوی - مالک اشتر توسط ساره بیات به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام.برای کوپ مراجعه کردم بسیار متفاوت بود با بقیه .به روش خشک برام انجام دادن.خیلی خوب شد نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی اسطوره زیبایی
سلام دوستای گلم اگر نیاز به آرایش دائمی صورت یا تاتوی قسمتهای مختلف بدن دارین میتونین به بیتا جون مراجعه کنین ادرس صقحشون اینه:
www.dabi.ir/pigmentation
نمونه کارها داخل کاتالوگ دیجیتال این صفحه قابل دیدن هست
فقط وفقط آرایشگاه هلیا
من ساکن منطقه 10هستم ٰ.به نظر من سالن بانو حسنی بهترین مکان برای زیباتر شدن خانم است
آموزشگاه و آرایشگاه گل رخان به عنوان بهترین آموزشگاه و آرایشگاه محله --مرتضوی - مالک اشتر توسط فاطمه جعفری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه و آرایشگاه گل رخان
ورود عضویت