سالن زیبایی نوشین زمانی به عنوان بهترین بهترین آرایشگاه زنانه در شهر ری محله --دولت آباد توسط لاله به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من عروس پارسالشون بودم کارشون خیلی عالی و تمیز بود منم واقعا راضی بودم ممنون از خانم زمانی عزیز ک ی شب خاطره انگیز برام ساختن ۵۵۹۳۰۵۲۱شمارشونه حتما کاراشونو ببینید نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی نوشین زمانی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
به نظر من اگه یه سالن توی دولت اباد خوب باشه و قیمت مناسب زیباکده میس توی خ بهشتی کوچه برزگر شریکلو پلاک ۶۴ هست و رفتارشون عالیه
به نطر من آرایشگاه ساره تو دولت آباد هم بهترینه هم قیمتش خداییش مناسبه. من که راضی بودم.
آرایشگاه شایلی کجاست؟بگین ما هم بریم اونجا خووو
سلام خوبین آرایشگاه تو دولت آباد زیاده اما تقریبا همه تو یه سبک دیگه کار میکنن
به نظرم نهایت خیلی خوبه ونسبت به بقیه جدیدتر کار میکنه
راستی شایلی کجای دولت آباد؟
بهتر ین ارایشگاه دولت اباد و حومه راگا خ گذرنامه روبروی کتا بخا نه شیخ کلینیه واقعا تفا وتو می فهمی
به نظر من بهترین آرایشگاه زنانه در محله دولت آباد آرایشگاه شایلی می باشد. هم از نظر برخورد با مشتریان و هم از نظر نرخ خدماتی که ارائه می دهند.
ورود عضویت