آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فرمانیه-چیذر توسط هستی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فرمانیه-چیذر توسط سیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها. آموزشگاه آرایشگری مهستان تخفیف ویژه گذاشته برای دوره های شنیون و میکاپ و ناخن و کوتاهی و الخصوص تاتو و میکرو پگمنتیشن.. مدرک معتبر فنی و حرفه ای هم میدن. من هنرجوی اینجا هستم و سه تا دره رو ثبت نام کردم. آموزش هاشون فوق العادس و خیلی دقیق هستن و خوش رفتار .عالیییییییییییه ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فرمانیه-چیذر توسط شقایق به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فرمانیه-چیذر توسط مژگان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها . من خودم هنرجوی آموزشگاه آرایشگری مهستان بودم و هستم. الان تو تخفیف تابستانه هستن.. واقعا ممنونم ازشون که خیلی با حوصله و با دقت آموزش میدن .من دوره . کوتاهی و شنیون میکاپ و ناخن و رنگ و لایت ثبت نام کردم . عالیییییییییه. مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --فرمانیه-چیذر توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --فرمانیه-چیذر توسط صوفیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پیش فهیمه جون تو سالن اندو سمت هروی زدم کارش حرف نداره هاشورش خیلی عالی و طبیعیه به نظر من اولین جایی بود که راضی بودم قیمتش خیلی مناسبه من 350 دادم کل دوستام هم رفتن پیشش برای هاشور و رژلب خیلی راضی بودن اما رژلب خیلی زود رنگش میره کار میکاپ و شینیونش هم عالی و تمیزه ااینم ایستا گرامشون اگه خواستین instagram.com/mina_beauty_salon فقط دوستان اگه مرکزی برای خدمات اکستنشن مو حرفه ای سراغ دارید معرفی کنید اگه بتونید پیج اینستا گرام و ادرس بزارید ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی مادر به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --فرمانیه-چیذر توسط ارام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عزیزم من از خدمات پاکسازی و ماساژ سالن اندو استفاده کردم و خیلی راضی بودم شمارشون 26322050 اینم پیج اینستا mina_beauty_salon نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مادر
مجموعه زیبایی وسمه به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --فرمانیه-چیذر توسط سولماز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام اگه یه رنگ کار ماهر میشناسین لطفا معرفی کنید ترجیحا شرق تهران باشه ممنون میشم ولی اگه تو مناطق دیگه هم کسی رو میشناسین که کار رنگش عالی باشه معرفی کنید لطفا نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجموعه زیبایی وسمه
ورود عضویت