آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط مژگان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها . من خودم هنرجوی آموزشگاه آرایشگری مهستان بودم و هستم. الان تو تخفیف تابستانه هستن.. واقعا ممنونم ازشون که خیلی با حوصله و با دقت آموزش میدن .من دوره . کوتاهی و شنیون میکاپ و ناخن و رنگ و لایت ثبت نام کردم . عالیییییییییه. مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط فاطمه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اگه کاشت ناخن خوب میخوای به سالن آنیلا سر بزنید کارشون عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط یگانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یگانه من برای کوتاهی به سالن آنیلا رفتم از کوتاهی واقعا راضی بودم عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مریم جون .منم تو آموزشگاه مهستان دوره هاشور ابرو و تاتو صورت رو یاد گرفتم. خیلی خوب آموزش میدن . الان هم دارم دوره کاشت اکستنشن مژه و لیفت و لمینت مژه رو اینجا آموزش میبینم . خیلی با حوصله یا میدن و خوش اخلاق هم هستن . در ضمن مدرک فنی حرفه ای هم میدن . اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومی. آموزشگاه آرایشگری مهستان الان تو تخفیف هستش . من دوره پاکسازی پوست و کاشت ناخن و هاشور ابرو تاتو صورت رو اینجا دوره دیدم .مدرک فنی حرفه ای معتبر میدن و برای مهاجرت و اقامت قابل ترجمه هستش. آموزشهاشون خیلی دقیق هست و اخلاقشون عالیییییییی. شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹. تو تخفیف هستن زودتر ثبت نام کن . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط کیانا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام صبا جون.... منم تو آموزشگاه مهستان دوره کراتین و صافی رو گزروندم. عالیییییییی بود. الان هم دارم دوره رنگ و کوتاهی رو همینجا میگزرونم . قیمتهاشون خیلی مناسبه اخلاقشون عالیه و خیلی خیلی هم با دقت آموزش میدن . اینم شمارشون ۰۹۳۳۱۴۹۴۵۹. ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
عروس سرا و سالن زیبایی آنیلا به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط ثریا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانم قربانی عزیز دست شما درد نکنه شب عروسیم عالی بودم خیلی خوب شدم و اصلا نه میکاپ و نه شینیونم خراب نشد ممنون که بهترین بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی آنیلا
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط صدف به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
ورود عضویت