آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --بهار جنوبی - سپاه توسط مژگان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها . من خودم هنرجوی آموزشگاه آرایشگری مهستان بودم و هستم. الان تو تخفیف تابستانه هستن.. واقعا ممنونم ازشون که خیلی با حوصله و با دقت آموزش میدن .من دوره . کوتاهی و شنیون میکاپ و ناخن و رنگ و لایت ثبت نام کردم . عالیییییییییه. مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --بهار جنوبی - سپاه توسط پگاه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
ورود عضویت