مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل به عنوان بهترین میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط نازنین کریمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تجربه خوبی بود با قیمت مناسب و آموزش عالی کریمی از جهرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه رنگ و مش در غرب تهران،مراقبت موی سارا با ودرک معتبر بین المللی به عنوان بهترین آموزشگاه رنگ و مش محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط مونا یوسفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سارا جون خیلی انرژی میزارن برای آموزش و واقعا هرچی میدونن رو سعی میکنن به شاگرد هاشون یاد بدن.من که خیلی راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه رنگ و مش در غرب تهران،مراقبت موی سارا با ودرک معتبر بین المللی
آموزشگاه رنگ و مش در غرب تهران،مراقبت موی سارا با ودرک معتبر بین المللی به عنوان بهترین آموزشگاه رنگ و مش محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط سالومه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یک کلام.آموزش علمی و اصولی و جدید میخوای فقط ساراجون.حلالش باشه هزینه آموزش.من خیلی جاها قیمت های نجومی بهم گفتن خیلی جاها هم مفت که یکی دو جلسه رفتم فهمیدم چرا مفته.اما خیلی خوشحالم که ایشون و پیدا کردم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه رنگ و مش در غرب تهران،مراقبت موی سارا با ودرک معتبر بین المللی
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط ترنم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام لاله جون.برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. دوستم اینجا دوره کوتاهی و رنگ و لایت آموزش دیده و خیلی خوب یاد گرفته من خودم دوره میکاپ و شنیون و ناخن ثبت نام کردم .آموزشهاشون عالییییییییه . اینم شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط سوگول به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلااااام . ممنونم از راهنماییت عزیزم .. آموزشگاه آرایشگری مهستان برای ترم جدیدش داره پیش ثبت نام انجام میده اونم با قیمتهای واقعا مناسب .... محیطش چقدر خوبه. خداییش چقدر با دقت آموزش میدن ..... من سه تا دوره نوشتم برای بعد از عید ...شمارشون اینه حتما برید ثبت نام کنید . ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی فاطیما محسنی به عنوان بهترین سالن زیبایی،عروس سرا،کاشت ناخن محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط پریسا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای ترمیم ناخنم خیلی سالن های این محدوده رفتم ولی ماخن کار این سالن خیلی عالی بود هر مدل گریم ناخن یا طراحی ناخن هم انجام میدن نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی فاطیما محسنی
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط ساناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی سال میشه مشتری یلداجونم واقعأ از کار ناخن،اپی و ابرو برداشتنش خیلییی رضایت دارم مرسی۰۹۱۲۶۲۳۹۶۴۰ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن
مرکز رنگ و مش مادر به عنوان بهترین رنگ و مش محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط هستی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای برای اولین بار می خواست موهامو هایلایت کنم ، خیلی نگران بودم موهام نسوزه یا وز نشه چون تار موهام خیلی حساسه یکی از دوستام سالن مادر رو بهم معرفی کرد، واقعا کارشون عالی بود تجربه م رو درمیون گذاشتم باهاتون امیدوارم استفاده کنید 22612517 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز رنگ و مش مادر
سالن زیبایی مادر به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط آوا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است رنگ کار و میکاپ آرتیست این سالن کارشون عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مادر
ورود عضویت