سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --دولت-اختیاریه توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --دولت-اختیاریه توسط نزگس به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کار رنگ و لایت مریم جون عالیه و کراتین مو و قیمت هاشون مناسبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --دولت-اختیاریه توسط رقیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کار هاشور ابروشون و طراحیشون راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --دولت-اختیاریه توسط شیوا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مرجان جون.برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. دوستم اینجا دوره کوتاهی و رنگ و لایت آموزش دیده و خیلی خوب یاد گرفته من خودم دوره میکاپ و شنیون و ناخن ثبت نام کردم .آموزشهاشون عالییییییییه . اینم شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل به عنوان بهترین میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ محله --دولت-اختیاریه توسط نازنین کریمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تجربه خوبی بود با قیمت مناسب و آموزش عالی کریمی از جهرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل
سالن زیبایی فاطیما محسنی به عنوان بهترین سالن زیبایی،عروس سرا،کاشت ناخن محله --دولت-اختیاریه توسط آرزو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان حالتون خوبه من برای یه رنگ و مش رفتم سالن فاطیما کارشون عالی بودش مخصوصا این که تخفیف 50 درصدی هم تا 22 بهمن میدند 26458703 و 09194507709 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی فاطیما محسنی
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --دولت-اختیاریه توسط رز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من تازه وارد هستم و امروز عضو شدم من واسه عروسی خودم که شهریور بود رفتم سالن اندو هم هانیه جون بود و هم الهام من کار نامزدی با الهه بود عروسی با هانیه خیلی کارشون هردو عالی بود چون میخواستم دو سبک متفاوت باشه من که خیلی راضی بودم هروی هستش تست رایگان انجاممیده قبل از قرارداد میبندی قیمتش هم مناسبه کار رنگ ومششون هم حرف نداره خیلی هایلایت های خوشگلی انجام میده گفتم شاید اینطوری بتونم کمکی کرده باشمام اینم انیستاگرامشون instagram.com/mina_beauty_salon تلفن 26322050 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
ورود عضویت