سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط سمیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من عروس سالن آنیلا بودم الان هم برای همه کارهای میکاپ و رنگ و لایت همونجا میرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط سمیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تمام خدمات مزونیدل و فیشیال و کوتاهی و رنگ وهایلایت رو داخل سالن آنیلا انجام میدم .عالی هستند نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط لیلا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ۳ سال پیش عروس سالن آنیلا بودم .من و تمام خانواده ام مشتری خدمات آرایشی و ناخن و پوست سالن شدیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط شکوفه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من ۳ سالی میشه مشتری سالن آنیلا هستم تمام کارهای آرایش و پیرایش رو توی این سالن انجام میدم از کار حرفه ای و اخلاقشون خیلی راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط زهرا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از خدمات فیشیال و هایلایت سالن آنیلا استفاده میکنم خداییش بی نظریند نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط میترا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بیش از ۵ سالِ مشتری این سالن هستم تمام کارهای کوتاهی و رنگ ومش و ناخن و ابرو و اپیلاسیون رو همونجا انجام میدن از لحاظ قیمت خیلی منصف هستند نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط عفت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است فقط میتونم بگم فوق العاده و بی نظریند نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط خانم فلاح به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همه ی خانمها.من مشتری ثابت سالن آنیلا هستم با اینکه راهم دوره ولی همیشه از همین سالن خدمات میگیرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
ورود عضویت