سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --لویزان - شیان توسط سودابه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کار کراتین درمانی تو یه سالن هروی اندو انجام دادم واقعا راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی پردیسان به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --لویزان - شیان توسط راحله رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من عروسی برادرم رفتم برای میکاپ کارشون رو خیلی دوست داشتم 09358498633 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی پردیسان
مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل به عنوان بهترین میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ محله --لویزان - شیان توسط نازنین کریمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تجربه خوبی بود با قیمت مناسب و آموزش عالی کریمی از جهرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل
مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران به عنوان بهترین مرکز کراتینه مو در شرق تهران محله --لویزان - شیان توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان، چند وقت بود از وزوزی بودن موهام رنج می بردم تا اینکه با الناز دوستم در این رابطه صحبت می کردم.. الناز هم تعرف کرد همین مشکل رو داشت و برای رفع این مشکل به مرکز کراتینه مراجعه کرد از کارش راضی بود منم با توصیه دوستم الناز رفتم اونجا کراتینه موهامو انجام دادم و واقعا هم راضی بودم پیشنهاد می کنم شما هم برین .. شمارشون رو براتون می ذارم 09127254634 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران
سالن زیبایی گلایل صورتی خانم شهرآبادی به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری غرب تهران محله --لویزان - شیان توسط تکتم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه آرایشگری کلایل صورتی با ارائه بهترین خدمات توسط خانم شهر آبادی عزیز بهترین مدرس امور ارایشگری در تهران است واقعا آموزششون کامل و حرفه ای هستش با مدرک معتبر تخفیفات خیلی خوبی هم دارن و حامی هنرجوهاشون هستن به نظر من آموزشاشون فوق العادست 09126388277و 4489354 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی گلایل صورتی خانم شهرآبادی
سالن زیبایی آذین به عنوان بهترین آرایشگانه زنانه و سالن زیبایی محله --لویزان - شیان توسط سمیرا بنایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کار میکاپ و شینیون سالن اندو عالی بود و بابت معرفی ممننون از دوستان نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آذین
سالن زیبایی فرشته آسمان به عنوان بهترین بهترین سالن زیبایی جنت اباد،فرشته آسمان محله --لویزان - شیان توسط طباطبایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است منم براي ناخن اپيلاسيون و كوتاهي واقعا سالن آندو هروی رو پيشنهاد ميكنم و خيلي راضيم ناخن کارش زهرا جان كارش عاليه چون براي اپيلاسيون مهناز براي كوتاهي مریم یا مینا جان خيييييييييييييييلي كارش عاليه جون بجز ايشون هم 3 تا آرايشگر ديگه هم داره اينم شماره آرايشگاه براي رنگ و مش فقط مریم جون واقعا كارش عالي باشه کارای میکاپ و شینیون خیلی خوبه اینستا گرامشون mina beauty salon نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی فرشته آسمان
مجموعه زیبایی وسمه به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --لویزان - شیان توسط مارال به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است میشه لطفا آرایشگاهى که کار مو رو خوب انجام بده معرفى کنید هم شینیون و هم مدل موى باز مرسى نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجموعه زیبایی وسمه
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --لویزان - شیان توسط خسروابادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بالاخره رفتم سالن آندو تعریفشو شنیده بودم و اینکه تویه هروی و بمن نزدیکه سالنشونتوی خونه قدیمی که به سبک جالبی داشت حیاطش خیلی سیک معماری خاص بود بود ولی کارشون نسبت به آرایشگاه های اطراف واقعا عالی بود تاتوشون و کاره رنگشون حرف نداشت کاره ناخن کاراشون رو از نزدیک دیدم حرفه ای بودن خلاصه کسی خواستش بره خیالش راحت بشه در ضمن کار ابرو میناجون حرف نداشت برای اولین بار بود که کسی تونست ابرو هام از تابه تایی در بیاره نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
ورود عضویت