سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --خانی آباد نو توسط حدیث به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزش دادنش واقعأ حرف نداره من تو ۳جلسه دوره ناخن دیدم عااالیه مرسی مربی همه چیو مدیون تو هستم۰۹۱۲۶۲۳۹۶۴۰ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --خانی آباد نو توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومی. آموزشگاه آرایشگری مهستان الان تو تخفیف هستش . من دوره پاکسازی پوست و کاشت ناخن و هاشور ابرو تاتو صورت رو اینجا دوره دیدم .مدرک فنی حرفه ای معتبر میدن و برای مهاجرت و اقامت قابل ترجمه هستش. آموزشهاشون خیلی دقیق هست و اخلاقشون عالیییییییی. شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹. تو تخفیف هستن زودتر ثبت نام کن . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی یلدا آرام به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --خانی آباد نو توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی ساله پیش یلدا جون میام و همه کارامم پیش خودش انجام میدم خیلی راضیم ترمیم ناخن،اپیلاسیوتش و ابروش واقعأ حرف نداره نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام
من المیرا هستم ساکن جنت آبادم به نظر من بهترین آرایشگاه در جنوب تهران سالن ستایش برتره با مدیریت سرکار خانم علی جانی من از طریق همین سایت با ستایش برتر آشنا شدم وبرای اپیلاسیون بهشون مراجعه کردم واقعا باید بگم که کارشون خیلی تمیز وبهداشتی و عالیه اینو یگران هم تایید میکنن مادرم رو هم برای کار هاشور ابرو بهشون معرفی کردم کارشون بدونه درد و خیلی تمیزه درسته که مسافت منزل ما تا ستایش برتر یکم زیاده ولی تمیزی محیط وکار عالیشون می ارزه که مشتریشون بشیم ممنون دابی که پل ارتباطی بین خوب ها وبهترین ها شدی من و مادر وخواهرام الان یکی از مشتری های دائمشون شدیم اینم تلفن سالن 55519657-55538461 09357759407 سرکار خانم علی جانی مدرس گریم سینمایی و مدیر وموسس ستایش برتر
راستی میتونین نمونه کاراشونو تو اینستاگرام دنبال کنین
setayeshbartar
به نظر من بهترین آرایشگاه زنانه خانی آباد نو آرایشگاه ستایش برتر میباشد
ورود عضویت