سالن زیبایی رزا به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --پاسداران توسط مهسان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن دلارا فصحیح توی میدان هروی نبش پاساژگلستان یه اپلاسیون کار دار مشتری خر فرض میکنه موم معمولی استفاده میکنه پول دائم میگیره اصلا بهداشت رعایت نمیکنه اسمش مهنازه و کار کوتاهی افتضضضاخ بود فقط تبلیغات و دکور دارن نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی رزا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی و آموزشگاه پروشا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --پاسداران توسط شیوا یوسفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین سالن زیبایی در شمال تهران نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی و آموزشگاه پروشا
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --پاسداران توسط سمیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مادرم برای عروسی دخترخالم تنبلی میکرد و آرایشگاه نمیرفت، فریوتی با یه هزینه خوب برای خودم و مامانم یه شینیون میکاپ شیک انجام داد نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --پاسداران توسط عسگری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است هرکاری میکردم مامانم اصن حوصله ی آرایشگاه رفتن نداشت و فریوتی به دادمون رسید و کمک بزرگی بود برامون واقعا 09127574475 نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --پاسداران توسط محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آرایشگر فریوتی خیلی به موقع رسید و درست همون رنگی که میخواستمو برام درآورد نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --پاسداران توسط شقایق به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --پاسداران توسط ترانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است درست زمانی که خیلی نیاز داشتم اکستنشن تو خونه انجام شد و خیلی حالمو خوب کرد رزرو 09127574475 نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --پاسداران توسط راحله به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است روز بخیر این که فریوتی تو منزل کراتینه رو انجام میده خیلی دردسرای آدمو کم میکنه رزرو 09127574475 نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --پاسداران توسط رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است رنگ و لایت در منزل خیلی تجربه ی خوب و باحالیه که همون چیزی که میخواستم دراومد دقیقا رزرو 09127574475 نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --پاسداران توسط ملیحه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است شینیون در منزل رو فریوتی متنوع و جذاب ارائه میده و راضی بودم خیلی رزرو 09127574475 نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --پاسداران توسط مونا حیدری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است شینیون در منزل رو فریوتی متنوع و جذاب ارائه میده و راضی بودم خیلی رزرو 09127574475 نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
ورود عضویت