مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران به عنوان بهترین مرکز کراتینه مو در شرق تهران محله --چهارصددستگاه-شهدا توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان، چند وقت بود از وزوزی بودن موهام رنج می بردم تا اینکه با الناز دوستم در این رابطه صحبت می کردم.. الناز هم تعرف کرد همین مشکل رو داشت و برای رفع این مشکل به مرکز کراتینه مراجعه کرد از کارش راضی بود منم با توصیه دوستم الناز رفتم اونجا کراتینه موهامو انجام دادم و واقعا هم راضی بودم پیشنهاد می کنم شما هم برین .. شمارشون رو براتون می ذارم 09127254634 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی خاتون چهره به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --چهارصددستگاه-شهدا توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای رنگ و لایت رفتم سالن خاتون چهره خیلی راضیم جا داره همینجا ازشون تشکر کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی خاتون چهره
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --چهارصددستگاه-شهدا توسط بیتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آراىشگاه وىونا واقعا کارش شىکه و قىمتشونم مناسبه ....تو کارشون حرفه اى هستن برخوردشونم خوبه 77753642
آرایشگاه االه در سبلان شمالی تازه تاسسیسه اما کارشون فوق العاده و قیمتهاشون خیلی مناسبه
کار ناخن و اپیلاسیون و ... دارن
شمارش اینه
88427543
پارافین تراپی واسه ناخن هم داره
سلام دوستان کسی یه آرایشگاه خوب و شیک حوالی شهدا و پیروزی سراغ داره؟
آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان به عنوان بهترین آموزش و آرایش محله --چهارصددستگاه-شهدا توسط منا کاظمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان
آرایشگاه گل نرگس تو خیابون پیروزی خیلی آرایشگاه خوبیه تونستین برین سر بزنین
ورود عضویت