عروس سرا و سالن زیبایی آرام به عنوان بهترین عروس سرا و سالن زیبایی محله --سهروردی جنوبی-سلیمان خاطر توسط hasti به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من سه سال هستش مشتری سالن آرام هستمْ خانم فیض فوق العاده خوش برخورد هستن علاوه بر این خدمات سالنشون عالیه، دختر عموم برای عروسیش رفته بود سالن ارام ، عالی بود کارشون ، خودمم هم رنگ و مش و میکاپ و رفته بودم خیلی راضی بودم خواستم بهتون بگم که پشیمون نمیشین حتما استفاده کنید 88343879 نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی آرام
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --سهروردی جنوبی-سلیمان خاطر توسط بهاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
مرکز زیبایی فاطیما به عنوان بهترین مرکز ناخن محله --سهروردی جنوبی-سلیمان خاطر توسط فرزانه محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پارافین تراپی دست و پام حرف نداشت، خیلی دوستت دارم فاطیما جان نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زیبایی فاطیما
عروس سرا و سالن زیبایی آرام به عنوان بهترین عروس سرا و سالن زیبایی محله --سهروردی جنوبی-سلیمان خاطر توسط hoda به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عزیزای دل،من سانازم از سال آرام به من پیشنهاد شد به عنوان مدل عروس باهاشون همکاری کنم وقتی که اونجا حضور پیدا کردم اولین چیزی که اونجا جلب توجه کرد دکور جالب اونجا بود بعد اینکه برخورد پرسنل سالن واقعا عالی بود،و مواد مصرفی برای میکاپ عالی بود از برندهای خارجی استفاده کردند پیشنهاد می کنم از خدماتشون استفاده کنید 88315872 نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی آرام
سلام به دوستان با تبریک سال نو در مورد بهترین آرایشگاه منطقه سهروردی جنوبی یا همون مفتح شمالی آرایشگاه آرام هستش که داخل کوچه آرام هست من خیلی راضی هستم چندین سال دارم توی اون منطقه زندگی می کنم ارایشگاه های اون منطقه رو همه تست کردم ولی اونجا هم محیطش سالمه هم مدیرش خیلی تاکید داره که مشتریا راضی برن بچه های که اونجا کار می کنن هم خیلی حرفه ای هستن مخصوصا رنگ و مش که فوق العاده هست
وقت بخیر.من بنیامین هستم 28 ساله متولد و ساکن تهران.مجردم و تا به حال ازدواج نکرده ام.قد178 و وزن74.رنگ پوست سفید.کاملا سالم هستم و از یک خانواده کاملا سالم.علاقه مند به ورزش .تیپم هم بد نیست .به نظم و تمیزی اهمییت میدم .فقط مشکل مالی دارم و مایلم با یک خانم که وضع مالی خوبی داشته با شه و نیاز به یک همدم و همسر داشته باشه آشنا شم و برام وفاداری و محبت بسیار مهم است چون خودم ادم فوق العاده با احساسی هستم دوس دارم طرف مقابلم هم همینطور باشد وتا اخر عمر به او وفادار خواهم ماند.
اگر خانمی مایل به آشنایی بود برای تماس شماره و ایمیلم رو گذاشتم.
متشکرم.
تلفن من:09305159274
man star283@yahoo.com
ورود عضویت