سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --فاطمی - گلها توسط نينا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا كار مژتون خيلي خوبه شوهرم خيلي خوشش اومد خيلي نگران بودم واكنش بد نشون بده ولي خيلي خوشش اومد ممنون 👍💞🙏🏽 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --فاطمی - گلها توسط اقدس به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا کار مژشون بسیار عالی هست خیلی خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --فاطمی - گلها توسط ابراهیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا رنگ و لایتش عالی خیای خوبه کارش بینظیره به خدا نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --فاطمی - گلها توسط عهدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا خدمات ناخنش خیلی خوبه هم خیلی تمیزه هم خیلی ظریف کار میکنن نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
سالن زیبایی رزگل به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --فاطمی - گلها توسط سعیده فیاضی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مرسب از کوپ و میکاپهایی که هرددفعه برام انجام میدید نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی رزگل
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فاطمی - گلها توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومی. آموزشگاه آرایشگری مهستان الان تو تخفیف هستش . من دوره پاکسازی پوست و کاشت ناخن و هاشور ابرو تاتو صورت رو اینجا دوره دیدم .مدرک فنی حرفه ای معتبر میدن و برای مهاجرت و اقامت قابل ترجمه هستش. آموزشهاشون خیلی دقیق هست و اخلاقشون عالیییییییی. شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹. تو تخفیف هستن زودتر ثبت نام کن . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فاطمی - گلها توسط کیانا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام صبا جون.... منم تو آموزشگاه مهستان دوره کراتین و صافی رو گزروندم. عالیییییییی بود. الان هم دارم دوره رنگ و کوتاهی رو همینجا میگزرونم . قیمتهاشون خیلی مناسبه اخلاقشون عالیه و خیلی خیلی هم با دقت آموزش میدن . اینم شمارشون ۰۹۳۳۱۴۹۴۵۹. ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فاطمی - گلها توسط سمانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام پرستو جان. اگه میخوای واقعا تاتو و میکرو پگمنتیشن یاد بگیری. و یه تاتو کار حرفه ای بشی با قیمت مناسب ،حتما برو آموزشگاه آرایشگری مهستان . هم قیمتهاشون مناسبه و هم مدرک شون معتبره و م اخلاقشون عالیه. و خیلی هم با دقت آموزش میدن . خیلیییییییییییی عالیه. اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فاطمی - گلها توسط سیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها. آموزشگاه آرایشگری مهستان تخفیف ویژه گذاشته برای دوره های شنیون و میکاپ و ناخن و کوتاهی و الخصوص تاتو و میکرو پگمنتیشن.. مدرک معتبر فنی و حرفه ای هم میدن. من هنرجوی اینجا هستم و سه تا دره رو ثبت نام کردم. آموزش هاشون فوق العادس و خیلی دقیق هستن و خوش رفتار .عالیییییییییییه ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فاطمی - گلها توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فاطمی - گلها توسط بهاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
ورود عضویت