بهترین آموزشگاه آرایشگری غرب تهران 44953445 09192060937 به عنوان بهترین اموزشگاه ارایشگری غرب تهران محله --ولنجک توسط مائده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مرسی از مربیهای با تجربه و خوب اموزشگاه قصز مانلی واقعا من تونستم خیلی ساده و راحت کلیه رشته های ارایشی رو یاد بگیرم و با نمره خوب قبول بشم مرسی که باعث شدن من توی وقتم صرفه جویی کنم و بهترین نتیجه رو بگیرم واقعا متشکرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز بهترین آموزشگاه آرایشگری غرب تهران 44953445 09192060937
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --ولنجک توسط لولایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کوتاهی سالن مهتا خیلی خوبه کارش عالی من بهترین مویی که کوتاه کردم سالن مهتا بود خیاب راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --ولنجک توسط سارا یوسفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مادرم برای عروسی دخترخالم تنبلی میکرد و آرایشگاه نمیرفت، فریوتی با یه هزینه خوب برای خودم و مامانم یه شینیون میکاپ شیک انجام داد نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --ولنجک توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مریم جون .منم تو آموزشگاه مهستان دوره هاشور ابرو و تاتو صورت رو یاد گرفتم. خیلی خوب آموزش میدن . الان هم دارم دوره کاشت اکستنشن مژه و لیفت و لمینت مژه رو اینجا آموزش میبینم . خیلی با حوصله یا میدن و خوش اخلاق هم هستن . در ضمن مدرک فنی حرفه ای هم میدن . اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه رنگ و مش در غرب تهران،مراقبت موی سارا با ودرک معتبر بین المللی به عنوان بهترین آموزشگاه رنگ و مش محله --ولنجک توسط سمیرا محمدلو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا از آموزشم پیش ساراجون راضی بودم خیلی دلسوز همه نکات رو میگن.تکنیک های جدید رو آموزش میدن نه لایت های قدیمی ومعمولی. من با چند تا مدل زدن بعد آموزش و رفع اشکال الان مشغول به کار شدم هروقت هم ازشون سوال دارم بی دریغ جواب میدن. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه رنگ و مش در غرب تهران،مراقبت موی سارا با ودرک معتبر بین المللی
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --ولنجک توسط سیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها. آموزشگاه آرایشگری مهستان تخفیف ویژه گذاشته برای دوره های شنیون و میکاپ و ناخن و کوتاهی و الخصوص تاتو و میکرو پگمنتیشن.. مدرک معتبر فنی و حرفه ای هم میدن. من هنرجوی اینجا هستم و سه تا دره رو ثبت نام کردم. آموزش هاشون فوق العادس و خیلی دقیق هستن و خوش رفتار .عالیییییییییییه ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --ولنجک توسط شقایق به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --ولنجک توسط هستی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --ولنجک توسط مژگان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها . من خودم هنرجوی آموزشگاه آرایشگری مهستان بودم و هستم. الان تو تخفیف تابستانه هستن.. واقعا ممنونم ازشون که خیلی با حوصله و با دقت آموزش میدن .من دوره . کوتاهی و شنیون میکاپ و ناخن و رنگ و لایت ثبت نام کردم . عالیییییییییه. مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
ورود عضویت