سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --ازگل توسط ساقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ، من میخواسم واسه کوتاهی مو برم آرایشگاه موهای ملودی که دیدم از آرایشگاه اندو خیلی تعریف کردن وسوسه شدم برای رنگ و کوتاهی اینجا و عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --ازگل توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
مرکز زیبایی فاطیما به عنوان بهترین مرکز ناخن محله --ازگل توسط کتایون اروندی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از آموزش انواع تاتو و کاشت و طراحی ناخن سالن زیبایی فاطیما خیلی راضیم، موفق باشند. شماره خانم فاطیما ۰۹۳۸۱۲۰۰۴۴۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زیبایی فاطیما
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --ازگل توسط صدری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ، دوستان من یه جا سمته هروی میشناسم هم کاره ابرو برداشتنشون عالیه هم کاره تتو و میکروبلیدینگشون کسی خواست بره این شمارشونه 26322050 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آذین به عنوان بهترین آرایشگانه زنانه و سالن زیبایی محله --ازگل توسط مهر انگیز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوستان سلام من برای عروسی یکی از اقوام رفتم یه آرایشگاه توی هروی سالن اندو چندتا میکاپ کارداشت که سرشون شلوغ بود من با هانیه ورداشتم دفعه ی اولم بود میرفتم و قبلش آلبوم کارشو دیده بودم آرایش 80 تومنی 150 و 250 تومنی و فکر کنم گرونتر هم داشت من آرایش 150 تومن کردم و کاملا راضی بودم هم موادش خوب بود تا آخر شب تکون نخورد هم خیلی شیک و ساده بود شینیون کارش یکی دیگه بود که از شینیون راضی بودم و خیلی تمیز کار کرد کلا 150 تومن دادم رفتارشون عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آذین
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --ازگل توسط سلطانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خواهش میکنم کسایی که آرایشگاهی رفتن از کار رنگ لایت راضی بودن با ذکر قیمت بگن نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --ازگل توسط ستاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای ابرو میرم پیش مینا خانم توسالن آندمیدون هروی وفامنش خیلی راضیم و هم چنین کاری رنگ مریم جون عالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --ازگل توسط حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کارای رنگ و لایت مریم جون تو این سالن اندو محشره شمارش 26322050 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سلام.خوشحالم که تو این گروه عضو شدم..
بچه ها من تو سایت عروس پیج عضو شدم ..با اینکه سایت نسبتا جدیدی هست اما واقعا مطالب عالی و کاملی داره ...بخصوص بخش اطلاعات مناطقش که بر اساس مناطق تهران آرایشگاه ها و آتلیه ها رو دسته بندی کرده..
تو کلوپ هم میتونید عضو بشید که هم کلی مطالب مفید داره و هم جشنواره داره
تمام مطالبی که در مورد عروس ,لباس عروس,آرایشگاه عروس,آتلیه عروس و خلاصه هر چی که فکرش رو بکنید رو میتونید پیدا کنید..
مهمترین مزیت این سایت هم اینه که هر روز مطالب جدید داره و این خیلی مهمه به نظر من..بخصوص که هر روز مطالب ترجمه شده دارند و مطالب کاملا جدید هست..
راستی تا یادم نرفته بگم که بخش دکتر آنلاین هم داره که اونطور که نوشته بود بزودی پزشکان متخصص و فوق تخصص بصورت آنلاین سوالات مرتبط رو جواب میدن..
خلاصه پیشنهاد میکنم حتما حتما سر بزنید ..شما هم عاشق این سایت میشید...
http://www.aroospage.com
ثبت نام کلاسهای فنی حرفه ای ماساژ
در کنار حرفه ایها ...موفقیت خود را تضمین کنید .
برگزاری کلاسهای آموزشی ماساژ با مدرک فنی و حرفه ای
با توجه به تدوین و انتشار استاندارد ماساژ سازمان آموزش فنی و حرفه ای مجتمع آموزشى ما به زودی در این رشته هنرجو می پذیرد. علاقه مندان می توانند با مراجعه به آموزشگاه و مشاوره با مربی اطلاعات لازم را اخذ نمایند.پس از گذراندن اىن دوره به شما مدرک بىن المللى فنى و حرفه اى تعلق مىگىرد.
77439936
ورود عضویت