شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --حشمتیه - نظام آباد توسط بهاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --حشمتیه - نظام آباد توسط پگاه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
عروس سرا و سالن زیبایی آرام به عنوان بهترین عروس سرا و سالن زیبایی محله --حشمتیه - نظام آباد توسط sanaz65 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عزیزای دل،من سانازم از سال آرام به من پیشنهاد شد به عنوان مدل عروس باهاشون همکاری کنم وقتی که اونجا حضور پیدا کردم اولین چیزی که اونجا جلب توجه کرد دکور جالب اونجا بود بعد اینکه برخورد پرسنل سالن واقعا عالی بود،و مواد مصرفی برای میکاپ عالی بود از برندهای خارجی استفاده کردند پیشنهاد می کنم از خدماتشون استفاده کنید 88315872 نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی آرام
ورود عضویت