سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --زرگنده-حسن آباد توسط مریم لرستانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من یه مدت دنبال کراتینه و صاف کردن مو بودم اما با یه سرچ ساده تو گوگل متوجه شدم گاز فرمالدهید که موقع کار متصاعد میشه سرطان زا و بسیار خطرناک هست. واسه همین کلا منصرف شدم اما دوستم الان شش ماهه توی همین سالن آندو پیش مینا انجام داده و خیلی راضی الان نمیدونم چی کار کنم کسای که انجام دادن راضی هستن لطفا نظرشون بگن نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --زرگنده-حسن آباد توسط مژگان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --زرگنده-حسن آباد توسط شیوا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مرجان جون.برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. دوستم اینجا دوره کوتاهی و رنگ و لایت آموزش دیده و خیلی خوب یاد گرفته من خودم دوره میکاپ و شنیون و ناخن ثبت نام کردم .آموزشهاشون عالییییییییه . اینم شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی مهتا تخفیف ویژه خدمات تا مدت محدود به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --زرگنده-حسن آباد توسط هنگامه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است كوتاهي سالن مهتا انقدر خوبه كه با خيال راحت ميشينه زير دستشون 💗💖💖 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا تخفیف ویژه خدمات تا مدت محدود
مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل به عنوان بهترین میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ محله --زرگنده-حسن آباد توسط نازنین کریمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تجربه خوبی بود با قیمت مناسب و آموزش عالی کریمی از جهرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل
سالن زیبایی فاطیما محسنی به عنوان بهترین سالن زیبایی،عروس سرا،کاشت ناخن محله --زرگنده-حسن آباد توسط آرزو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان حالتون خوبه من برای یه رنگ و مش رفتم سالن فاطیما کارشون عالی بودش مخصوصا این که تخفیف 50 درصدی هم تا 22 بهمن میدند 26458703 و 09194507709 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی فاطیما محسنی
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --زرگنده-حسن آباد توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
مرکز رنگ و مش مادر به عنوان بهترین رنگ و مش محله --زرگنده-حسن آباد توسط هستی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای برای اولین بار می خواست موهامو هایلایت کنم ، خیلی نگران بودم موهام نسوزه یا وز نشه چون تار موهام خیلی حساسه یکی از دوستام سالن مادر رو بهم معرفی کرد، واقعا کارشون عالی بود تجربه م رو درمیون گذاشتم باهاتون امیدوارم استفاده کنید 22612517 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز رنگ و مش مادر
سالن زیبایی مادر به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --زرگنده-حسن آباد توسط shadii به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای عروسیم رفتم سالن مادر، کارشون عالی بود واقعا من راضی بودم، هم میکاپ و هم مدل موهام همه چیش تک بود. دقیقا همون چیزی بود که میخواستم پیشنهاد می کنم اگه دنبال یه سالن برای عروسی هستین، پیشنهاد میکنم حتما نمونه کارهای عروس سالن مدار رو ببینید مطمئنم که انتخابتون سالن مادر خواهد بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مادر
مرکز کوپ و کوتاهی مادر به عنوان بهترین کوپ کار در قلهک محله --زرگنده-حسن آباد توسط ترانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کوپ کار حرفه ای می خواین توی قلهک می تونم بهتون معرفی کنم. کارشون عالیه، خرف نداره ، من مشتری ثابتشون هستم شمارشو می تونم براتون بذارم 09121996418و02122606735 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز کوپ و کوتاهی مادر
ورود عضویت