سلام خیلی خوبه که اینجا نظر سنجی داره در مورد آرايشگاه منطقه چون پيدا كردن يه آرايشگاه خوب واقعآ سخته من خودم توی منطقه هروی این ارایشگاه رفتم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی پردیسان به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --حسین آباد - هروی توسط ساناز جعفری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من عروسی برادرم رفتم برای میکاپ کارشون رو خیلی دوست داشتم 09358498633 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی پردیسان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --حسین آباد - هروی توسط سیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام پرستو جان. اگه میخوای واقعا تاتو و میکرو پگمنتیشن یاد بگیری. و یه تاتو کار حرفه ای بشی با قیمت مناسب ،حتما برو آموزشگاه آرایشگری مهستان . هم قیمتهاشون مناسبه و هم مدرک شون معتبره و م اخلاقشون عالیه. و خیلی هم با دقت آموزش میدن . خیلیییییییییییی عالیه. اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --حسین آباد - هروی توسط بهاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --حسین آباد - هروی توسط سپیده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کار ناخن و هاشور ابرو انجام دادم و راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --حسین آباد - هروی توسط بهاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --حسین آباد - هروی توسط مژگان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها . من خودم هنرجوی آموزشگاه آرایشگری مهستان بودم و هستم. الان تو تخفیف تابستانه هستن.. واقعا ممنونم ازشون که خیلی با حوصله و با دقت آموزش میدن .من دوره . کوتاهی و شنیون میکاپ و ناخن و رنگ و لایت ثبت نام کردم . عالیییییییییه. مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی نانی شید در 3 شعبه ستارخان,تهرانپارس,اشرفی اصفهانی به عنوان بهترین سالن زیبایی و مرکز اپیلاسیون محله --حسین آباد - هروی توسط نسرین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تماس گرفتم خیلی خوش برخورد بودن وقت گرفتم که برم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی نانی شید در 3 شعبه ستارخان,تهرانپارس,اشرفی اصفهانی
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --حسین آباد - هروی توسط سولماز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از کار کراتین مو و لایت فوق العاده راضی بودم هم با کیفیت و هم خیلی منصف هستند نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل به عنوان بهترین میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ محله --حسین آباد - هروی توسط نازنین کریمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تجربه خوبی بود با قیمت مناسب و آموزش عالی کریمی از جهرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --حسین آباد - هروی توسط ملیحه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا از کار رنگ و لایت و کراتین درمانی سالن اندو راضیم بهترین کیفیبت داره وظیفه خودم دونستم این نظرم ثبت کنم با تشکر از پرسنل خوبشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
ورود عضویت