سلام
تا حالا یه آرایشگاه با بهترین کارکرد دیده اید
پس سری به آرایشگاه بانو هاشمی بزنید
آدرسشو سریع بنویسد
امامزاده حسن چهار راه قاضی روبروی بانک صادرات ساختمان پزشکان عباسپور طبقه 2 آموزشگاه آرایش و پرایش و خیاطی بانو هاشمی
55764386 ساعت 9/30 تا 6 عصر
salam
man mikhastam arayeshgahe paria ro moarefi konam
chand sali hast ke ounja miram khili ham razi hastam, vali hatman ghablesh bayad vaght begirid
tel: 55787147
09126041138
دوستای گلم حتما یه سر به ارایشگاه هولیا بزنید کارش خوبه ولی یه کم گرونه
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --امام زاده حسن-دوراهی قپان توسط بیتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی آذین به عنوان بهترین آرایشگانه زنانه و سالن زیبایی محله --امام زاده حسن-دوراهی قپان توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از هایلایت و میکاپ وشنیونم خیلی راضیم خوشحالم با شما آشنا شدم ،فوق العاده ای نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آذین
ورود عضویت