آنجل به عنوان بهترین آرایشگاه و سالن زیبایی بانوان محله --سهروردی - آپادانا توسط معروفي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خدماتي كه انستيتو آنجل من استفاده مي كنم خيلي عالي و قيمت مناسبي هم دارد نمایش مشخصات و آدرس مرکز آنجل
سلام من سالن زیبای افسانه رفتم قیمتش نسبت به بقیه ارایشگاهها خیلی مناسب برخورد شون خوبه از همه مهمتر برای من کارشونه که خیلی خوبه رنگ و مش عالیه هر کی موهای منو دیده برسید کجا میرم کارشون واقعا تک
ادرس: سهروردی نرسیده به مطهری کوچه باغ بلاک26 زنگ6 طبقه 2
برای من جالب بود خانم اکبری از صفحه سالن انجل برای تبلیغ سالن افسانه استفاده میکنند. عزیزم بهتره برای تبلیغ سالن خودت کارهای دیگری انجام دهی.
ناخن کارش خیلی خوب بود من عاشق طرح ناخن هام شدم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --سهروردی - آپادانا توسط ارمغان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتاررو بیشتر از هر ارایشگاه دیگه ای قبول دارم خیلی منصف هستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
مرکز کاشت ناخن و پارافین تراپی رزگل به عنوان بهترین کاشت ناخن و پارافین تراپی محله --سهروردی - آپادانا توسط بهزادی هستم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از راه دور برای کاشت ناخن میرم سالن ررگل کاراشون عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز کاشت ناخن و پارافین تراپی رزگل
انیستیتو زیبایی آنجل به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --سهروردی - آپادانا توسط سمیرا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن خوب و مجهزی بود من خیلی از کارهای رنگ و میکاپش راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز انیستیتو زیبایی آنجل
مرکز زیبایی فاطیما به عنوان بهترین مرکز ناخن محله --سهروردی - آپادانا توسط نگار فروزش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تاتو ابروهامو خیلی دوست دارم، بی نقص و عالی متشکرم عزیزم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زیبایی فاطیما
عروس سرا و سالن زیبایی آرام به عنوان بهترین عروس سرا و سالن زیبایی محله --سهروردی - آپادانا توسط sanaz65 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عزیزای دل،من سانازم از سال آرام به من پیشنهاد شد به عنوان مدل عروس باهاشون همکاری کنم وقتی که اونجا حضور پیدا کردم اولین چیزی که اونجا جلب توجه کرد دکور جالب اونجا بود بعد اینکه برخورد پرسنل سالن واقعا عالی بود،و مواد مصرفی برای میکاپ عالی بود از برندهای خارجی استفاده کردند پیشنهاد می کنم از خدماتشون استفاده کنید 88315872 نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی آرام
عروس سرا و سالن زیبایی آرام به عنوان بهترین عروس سرا و سالن زیبایی محله --سهروردی - آپادانا توسط hasti به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من سه سال هستش مشتری سالن آرام هستمْ خانم فیض فوق العاده خوش برخورد هستن علاوه بر این خدمات سالنشون عالیه، دختر عموم برای عروسیش رفته بود سالن ارام ، عالی بود کارشون ، خودمم هم رنگ و مش و میکاپ و رفته بودم خیلی راضی بودم خواستم بهتون بگم که پشیمون نمیشین حتما استفاده کنید 88343879 نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی آرام
بهترین سالن زیبایی یوسف آباد سالن آرشیدا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --سهروردی - آپادانا توسط ديانا دلاوري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از كوپ اين سالن فوق العاده راضي ام ممنون از ماندانا جون نمایش مشخصات و آدرس مرکز بهترین سالن زیبایی یوسف آباد سالن آرشیدا
بهترین سالن زیبایی یوسف آباد سالن آرشیدا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --سهروردی - آپادانا توسط كلانتري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از كوپ و رنگ سالن ارشيدا خيلي راضي هستم واز پرسنل خوبشون خيلي ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز بهترین سالن زیبایی یوسف آباد سالن آرشیدا
دیروز مامانمو بردم آراپیرا موهاشو مش کرد. وااااای انقد خوشگل شد که وقتی شوهرم دید نشناختش، واقعا از بهترین رنگ و مواد استفاده میکنن خیلی هم با حوصله و مهربون هستن. سالن آراپیرا واقعا کارش بیسته😘
بهترین عروس سرای سهروردی سالن آرا پیرا به عنوان بهترین بهترین عروس سرای سهروردی, بهترین رنگ و مش کار تهران محله --سهروردی - آپادانا توسط نازلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم شیوا صمدیان عزیز و گل میخواستم از شما تشکر کنم بابت رنگ و مش عالی که برای من انجام دادین واقعا عالیه تا حالا موهای منو کسی نتونسته بود اینجوری در بیاره همون رنگی که میخواستم مرسی و خسته نباشین نمایش مشخصات و آدرس مرکز بهترین عروس سرای سهروردی سالن آرا پیرا
ورود عضویت