با سلام، بهترين ارايشگاه زنانه در شهرري، شايسته نو در خ ديلمان و ستايش نوين در خ فدائيان نرسيده به ميدان شهرري است. شايسته نو در واقع بهترين ارايشگاه در شهرري است.
salam .mishe lotfan shomareye tamase arayeshgahe setayeshe novin ro baram ersal konin?mamnoon misham
بخدا اصلا هم اینظور نیست . من عروس شایسته نو بودم اما واقعا بعدش پشیمون شدم.قبل از اینکه برم تالار تمام موهام باز شده بود . ارایشم محو محو شده بود واقعا راضی نبودم.
منم راضی نبودم ما هفده تا عروس بودیم همه رو تقریبا یک شکل درست کرده بودند. ارایش منم تا اخر شب از بین رفت مخصوصا رژ لبم و موهام که داغون شدو تورم رو خیلی زشت درست کردندو واقعا از ارایشم ناراضی بودم. جالب اینکه رفتم مشاوره بگیرم می گفتند ارایشت رو فیکس می کنیم تکون نمی خوره از این حرفها . اما همش شعر بود.
واي ي ي ي ي ي ي
شايسته نوكه خيلي توشهرري معروفه
يعني واقعا ازاين خرابكاريا ميكنه؟
آره بابا. منم برای عروسیم می خواستم برم اونجا. ولی اصلا خوب نبودن عروساش. انگار همه رو از روی هم کپی کرده بودن. من که خوشم نیومد
من که خیلی خیلی راضی بودم ، کارشون خیلی خوب بود.
ممن برا عقدم رفتم شایسته نو خیلی خیلی راضی بود
من در مورد شایسته نو خیلی شنیدم و اصلا بچه اونجا نیستم و سمت غرب میشینم می خواستم واسه عروسیم برم اونجا اما واقعا نمیدونم چیکار کنم؟
من شنیدم رفتارپرسنلش بامشتری ها اصلاخوب نیست
به نظرشماکارشایسته نوبهتره یاکارگل سرخ(تهرانپارس)؟
کسایی که از نزدیک کاراین دوتاآرایشگاه ودیدن بگن لطفا
من5ماه دیگه عروسیمه دنبال یه آرایشگاه خوبم
سلام من دولت اباد میشینم برای عروسیمم رفتم شایسته نو ازکارشون خیلی راضی بودم ولی ازطرز برخورد پرسنلش وبخصوص خانوم حسنی خوشم نیومد فکر میکنن چون هنری بلدن هرجوری برخوردی رو که دوست دارن باید با مراجعه کننده هاشون داشته باشن احتمالا اینو نمیدونن بزگترین والاترین هنرمند خداوند هیچگاه جایگاه خودمونو فراموش نکنیم
بچه هاجون کسی نبودنظرشوبگه؟؟؟؟؟؟
منم واسه عروسیم رفتم ولی برگشتم با دوماد اشتباهی گرفتنم تورو نگو واسم سیبیل گذاشته بودن خدا شفاتون بده
من هم عروس شایسته نو بودم اصلا اصلا اصلا راضی نبودم ادم مگه چندبار عروس میشه اخه همش غصه میخورم که چرا واسه عروسیم رفتم اونجا
سلام من هلنام مامان سالن زیبایی داره تو دولت آباد خدایی همه از کارش راضی بودن خوشحال میشیم در خدمت شما دوستان باشیم.
33750487 سالن زیبایی هلن
سلام من فکر میکنم این آرایشگاه هایی مثل شایسته نو و یا .... فقط پول ظاهر و مکانشونو میگیرن اصلان کاراشون خوب نیست.
salam manam aroose shateste no bodam razi boodam ama begir nagir dare ye seriaro khob dorost mikone ye serio kheili bad raftare personelesh ke eftezaheeeeeeeeeeeeeeeeeee be nazare man age asab ahani darid berid onja
واسه چی بایدبرخوردپرسنلش بامشتری ها مخصوصصاباعروس هابدباشه؟
مگه دارن مفتی کارانجام میدن؟
منکه هیچ وقت مهمترین روززندگیمودست چنین کسایی نمیدم
هستن ارایشگاه هایی که ازاینا بهترن وخوشروترن
ولی اینایه ذره اسم درکردن همه فکرمیکنن چه خبره
سلام . به نظر من بهترين آرايشگاه شهرري ، آرايشگاه زيبا رويان هست كه خيلي كارش عاليه من عروسيم 19 مهر بود و واقعا زيبا شده بودم همه هم نظرشون همين بود من فوق العاده راضي بودم . همسرم هم خيلي خوشش اومد واسه پاتختي هم رفتم همونجا .
nman vase arosim va chanta marasem dg raftam shayeste no karesh kheyli herfeyi hastesh man vase arosim kheyli gashangshodam ham moham ham arayesham ta akhare shab akh nagoft arayesham personeleshon ham kheyli mehrabonan chapo rast azam pazirayi mikardan man mikhastam badanamo boronz kponam khode khanom hasani vasam in karo kard kheyli khob bodam shabe khobiro dashtam pe hamatonpishnehad mikonam berin onja
بابا چی شد جواب منو بدید، ستایش نوین تو شهرری کارش چطوره؟؟
zarzarجان كارش متوسطه. شايسته بهتره
عزیز من برای نامزدیم رفتم ستایش نوین اصلا کارش جالب نبود!اگه خودم ارایش میکردم بهتر میشدم.ولی برای عروسیم رفتم شایسته نو خیلی راضی بودم وهستم.شینیون ومیکاپ نظرخودم بود.بااستفاده از عکسهای سالن!ولی اگه بخوای به میل اونا توجه کنی مثل نطرلیلی باعروسهای اون روز یک شکل میشی!!!!
سلام شما ها حتما زمینه اش را نداشتید وگرنه ما که رفتیم خوشگلم شدیم
سلام منم عروسیم رفتم شایسته از کارش هم خیلی راضی بودم آخه مدل میکاپ و شینیونم رو خودم انتخاب کردم
salam man arosim raftam unja ali budam aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mohem ineke zaminasho dashte bashi
age dari boro shayeste no
سلام من پارسال رفتم شایسه نو وقت بگیرم برای عروسیم اما از رفتنم پشیمون شدم خیلی تند برخورد کردن باهام
کاراشون در سطح منطقشون نه بیشتر برخورد کارکوناشم که افتضاح انگار مفت میخان کار کنن شایسته نو (نه.نه.نه)
سلام ببخشیدشما که منطقه بالا هستید ادب داشته باشید.به نظرمن فقط رفتار منشی هاش کمی سرد بود که اونم از خستگیه من خودم عروسیم شهریوراحتمالامیرم شایسته.
سلام.
لطفا ش ستایش نوینو برام بفرستین.
خواهش.
سلام دوستان ارایشگاه پانیذ ری عالیه و کارش خیلی خوبه من ده ساله میرم اونجا
من که خیلی راضی هستم عاالی شدم خانم حسنی میبوسمت همیشه شایسته نو تو یادمه
سلام به دوستای گلم
افتتاح سالن هلن شعبه 2 از اول اسفند
شعبه یک (دولت آباد) 33750487
شعبه دو (تهرانسر) 09338009515
من که رفتم شایسته نو خیلی خوب باهام برخورد کردن عروساشونم دیدم متفاوت و زیبا بودن البته فقط یه عروس رو از نزدیک دیدم و باهاش صحبت کردم که میکاپش خیلی تمیز بود. بنظرم اگر خود عروس فیسش زیاد بد نباشه حتما از این آرایشگاه راضی خواهد بود . البته من از خیلی ها پرسیدم راضی بودن فقط یه عروس بود که همراهش از خودش خیلی قشنگتر شده بود چون فیس بهتری داشت
سلام من عروسی دخترداییمه میخوام برم شایسته نوقیمتش واسه یه شب چنده
سلام من چند ماهه دیگه عروسیمه فیسم خوبه فقط چشمم یکمی پف داره برای همین نگرانم .بنظر شماها کدوم ارایشگاه خوبه؟لطفا راهنماییم کنید
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی شیرین راحله به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --شهرری توسط راضیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای عقدم اونجا رفتم مدل موهام خیلی خوب کار کردن از ارایشم هم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی شیرین راحله
سالن زیبایی شیرین راحله به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --شهرری توسط ستاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ناخن کارش خیلی خوبه ...من برای عقدم هم اونجا رفتم خیلی راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی شیرین راحله
سالن زیبایی شیرین راحله به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --شهرری توسط عسل به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اصلا خوب نبودن ناخن کارشون اصلا کارش خوب نبود از ارایشم ناراضی بودم فقط موهام خوب شده بود برای عقدم به سالن رفتم و ازهیچیم راضی نبودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی شیرین راحله
سالن زیبایی مهر بانو ، بیست درصد تخفیف ویژه یلدا به عنوان بهترین سالن زیبایی و مرکز کاشت ناخن محله --شهرری توسط اعظم شهسوار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کاشت ناخن و دیزاین ناخن این سالن واقعا حرفه ای و تمیز است. نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهر بانو ، بیست درصد تخفیف ویژه یلدا
سالن زیبایی مهر بانو ، بیست درصد تخفیف ویژه یلدا به عنوان بهترین سالن زیبایی و مرکز کاشت ناخن محله --شهرری توسط زهرا بختیاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است میکاپ، شینیون این سالن عالیه، من کاملا راضی بودم و اگر دوباره لازم بشه، بی تردید این سالن را انتخاب میکنم.قیمت مناسب، مواد عالی و پرسنل با اخلاق و هنرمند نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهر بانو ، بیست درصد تخفیف ویژه یلدا
سالن زیبایی مهر بانو ، بیست درصد تخفیف ویژه یلدا به عنوان بهترین سالن زیبایی و مرکز کاشت ناخن محله --شهرری توسط نازنین کریمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است هم از نظر کاری هم از نظر حسن اخلاق پرسنل نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهر بانو ، بیست درصد تخفیف ویژه یلدا
سالن زیبایی قصرماه ، تخفیف ویژه رزرو پکیج عروس در شهریور ماه ، کلیک کنید به عنوان بهترین سالن زیبایی، کاشت ناخن، رنگ و لایت محله --شهرری توسط معصومه راوندي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان ارايشگاه قصرماه رو به عنوان بهترين سالن تو غرب معرفي ميكنم من عروس سالن قصرماه بودم كاراشون خيلي خوبه شماره سالن ٠٢١٤٤٢٠٢٧٩٥ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی قصرماه ، تخفیف ویژه رزرو پکیج عروس در شهریور ماه ، کلیک کنید
سالن زیبایی نوشین زمانی به عنوان بهترین بهترین آرایشگاه زنانه در شهر ری محله --شهرری توسط مژده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من عروس پارسالشون بودم کارشون خیلی عالی و تمیز بود منم واقعا راضی بودم ممنون از خانم زمانی عزیز ک ی شب خاطره انگیز برام ساختن ۵۵۹۳۰۵۲۱شمارشونه حتما کاراشونو ببینید نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی نوشین زمانی
ورود عضویت